2018 GUY Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı Mülakatları
-
Şu açılan kadronun bir kısmı alınacak duyumlarini es geçtik kesin ama şimdi aklıma geldi öyle bir şey yoktur inşallah
-
arkadaşlar merhaba özellikle tecrübeli arkadaşlara soruyorum. Mülakata nasıl çalışmalıyız kpss ye çalışır gibi mi yoksa bu gruplarda paylaşılan imece mülakat var pdf onlaramı bakmalıyız ? bilgi verirseniz sevinirim
-
@meliha_ imece yeter hocam zaten her şeyi tam manasıyla ezberlememin imkansız. Onun dısında bir şeyler sorarsalar var olan bilgin ile de cevaplayabilirsin
-
@gannicus tamamdır hocam teşekkür ederim
-
@meliha_ hangi gruplarda paylaşıyorlar ben internette aradım ama imece mülakat pdf si bulamadım
-
@ceterisparibuss hocam facebook gruplarında buldum
-
Tarihlerin ne zaman açıklanacağını gib i arayıp soran varmi
-
arkadaşlar bir şey daha sormak istiyorum bölümlerimizin mülakatta nasıl etkisi olcak ben siyaset bilimi ve kamu yönetimi mezunuyum daha çok hangi dersten soru sorarlar
-
@meliha_ pdf yi burdada paylaşabilir misiniz
-
@ceterisparibuss file:///C:/Users/toshba/Desktop/guy/İMECE%20MÜLAKAT%202017.pdf
-
@meliha_ gördüğüm en masum yanlış
-
-
@meliha_ siteye yükleyip sitesin linkini vermeniz gerekiyor.
-
@busus nasıl yapıldığını bilmiyorum açıkcası pek anlamadığım işler o yüzden bu şekilde yapmıştım sıkıntı yaratır mı yaratırsa nasıl dediğinizi yapabilirim ?
-
@meliha_ bende daha öncesinden indirmiştim bunu test şeklinde dimi yoksa ben mi yanlış indirdim anlayamadım. Teşekkür ederim şimdiden
-
@paretowilffredo üstat mülakat tarihleri hakkında öngörünüz ya da bir duyumunuz var mı acaba?
-
@meliha_, içinde söyledi: 2018 GUY Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı Mülakatları
@busus nasıl yapıldığını bilmiyorum açıkcası pek anlamadığım işler o yüzden bu şekilde yapmıştım sıkıntı yaratır mı yaratırsa nasıl dediğinizi yapabilirim ?
Bilgisayarınızın markasının toshiba olduğunu öğrendik bile şimdi sıra onu ele geçirmeye geldi sıkıntı ne demek
-
@davetsiz korkutmayın ya
-
@meliha_ indirdiğiniz sitenin linkini buraya yazabilrsiniz diğer türlü biz alamayız sizin bilgisayarınızdaki dosyayı
-
https://yadi.sk/i/5J3ibZ_K3Ltvsi sanırım oldu herkes rahatlayabilir