2018 GUY Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı Mülakatları
-
@toranj geçen alımda iş başlama müşakattan sonra 2 bucuk ile 4 ay arasında değişmişti. Kimisi 2 bucuk ay sonra kimisi 3 ay sonra başladı. Guv sorusturmaları bitenler başlatılmıştı. Önce mülakatlar belli olmalı ama.
-
@frustration o iş uzar gibi duruyor şom ağzımı açmayayım ama:)
-
guy ankara
-
Teşekkür ederim hocam size de başarılar. @edmilson28
-
Dguy ve kayseri guy hakkımızda hayırlısı birisi olsunda artık inş farkketmez
-
Mülakat notunu çok önemsemeyin . Sıradan bir Guy mülakat kıtabı yeterli olur . Asıl olay şimdi başlıyor . Bir yarımız daha elenecek
-
Aydın mülakat grubu için WhatsApp grubu arkadaşlar
-
Bir ANKARA'da benden çok şükür..
-
@frustration hocam guy olarak çalışıyormuşsunuz biz guy adaylarına mülakat için bir kaynak veya siz nasıl başardıysanız neler yaparak bu süreci de atlattınız, komisyon bizden genel olarak neler bekliyor yol gösterirseniz seviniriz. Tecrübeli arkadaşların tecrübelerini duymaya hazırız.
-
Deneyimli olan arkadaşlar. Mülakat açıklanma sonuçlar vs derken kısmetse işe başlama sizce ne zaman olur
-
91 ile İstanbul için ilk aşamayı gectik. Umarım sonu güzel olur.
-
Guy urfa
-
@a-okun @maliyaz69 arkadaşlar geçen yol mülakat sonuçları ekim 16 açıklanmış ve aralıkta işe başlanmıştı. Yani ortalama 2 bucuk ay sonra başlanmıştı. Mülakatlar da 6 ekimde bitmişti. Eğer süreç benzer olursa.mülakatlardan 3 ay sonra işe başlanır diyebilirz. Daha önceki zamanlarda bu süre 2 bile olmuştur. Mülakatlara da nasıl hazırlanmanız gerektiğine gelirse bence biraz şans da var işin içinde. Mesela ben en çok iktisatta iyiyim. Bana sorulan 3 soru da iktisattan gelmişti. Likidite tuzagı nedir ve açıkladıktan sonra bunla ilgili bazı sorular sorulmuştu. Yatırımı belirleyen ve etkileyen faktörler nelerdi diye iki ayrı ince sorulmuştu. İyi olursanız alınırsınız. Referansım da yoktu. Bence kpss ye çalışır gibi hazırlanın.
-
Samsun icin whatsaap grubu var mi?
-
geçen yıl kurban bayramına takılmış sanırım süreç ve tabi yaz izinlerine. umarım bu sene azcık daha hızlı olur
-
@frustration bilgilendirme için çok teşekkürler hocam. İktisat mezunlarına iktisat soruyorlar genelde diye duymuştum ama hayırlısı hepsine çalışıyoruz hayırlısı olsun hakkımızda
-
Gecen sene bana 10 soru sorulmustu cogunlukla maliye soruyorlar
-
Izmir whatsapp grubu var mi arkadaşlar?
-
Arkadaşlar watsapp linklerini paylaşacaklar özelden paylaşsın aksi takdirde link çöplüğüne döneceğinden hepsini silmek ısrar edeni engellemek zorunda kalacağız.
-
KONYA YOKMU ARKADAŞLAR ?