2018 GUY Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı Mülakatları
-
@thorstein-veblen @alpagu Heyt Mersinlilerim benim, sevindim sizlere bir hemşehrim olarak demek iki mersinli bursaya sefere gidiyoruz kazanan diğer arkadaşları tebrik ederim. Kaybedenler için yol uzun ve meşakkatli. Rabbim sabredenlerle beraberdir ve yardımcınız olsun.
-
@thorstein-veblen dedim bile hoyn ben de nusaybin çöllerinde sürünüyorum şimdilik 11 ay kaldı en geç sonra doğduğum topraklara dönüş inş
-
istediğin kadar çalış komisyonun kararına değil il ilçe teşkilatlarından meclisten cumhurbaşkanlığından gelecek faxta isminiz var mı listelerde isminizin karşısında referanslarınız kim ona bakar malesef sistem liyakatli başarılı olanı değil dayısı ayısı olanın yürüdüğü sistem.
-
Edirne mülakat grubu https://chat.whatsapp.com/7fzVzz6gEmR1aEtZJIu5KS
-
@samsunguy hic alakasi yok.gecen sene tek maliye sorusu sorulmadi bana maliye mezunu olmama ragmen.124 nolu muhasebe hesabinin tam ismi ve ozellikleri nelerdir?paçal maliyet nedir .bi iki bankacilik terimi daha var
-
@teklif-eğrisi baya zormus sahsen hic yorum yapamadim
-
Denizli içinde bir grup kurulsa
-
balıkesir için whatsapp grubu kuruldu mu arkadaşlar nerde o 48 kişi
-
Arkadaşlar birşey sormak istiyorum sanırım başvuru yaparken referans kısmı varmış ben gözden kaçırmışım yazdıklarınızdan anladığıma görede referanslara bakıyorlar baştan eksilere mi düştük yani şimdi Bilseydim bende değerli birkaç hocamı yazardım malesef dikkatimden kaçmış
-
Trabzon whatsapp grubu var mı
-
Denizli guy
-
@toranj merhaba acaba ankara whatsap grubu falan varmi
-
@merveavci ankara için bu linki https://chat.whatsapp.com/7q6qcEQB7AfFThGz3aF0Qj
Buldum ama sonra kaldırıldı. 20 kişi falan var -
@ceterisparibuss kardeşim baştan yazdığın referans değil senin için arka planda uğraşan adını gibte mülakat sonrası listelerde herkesin referansı karşısında yazar genelde siyasiler milletvekilleri cumhurbaşkanı müsteşar vs vs arka plandaki kişi önemli açık açık söylüyorum herşeyi ama bunlar gerçekler yani ayı dayı bul
-
2017 guy mülakat sorularını derleyen var mı acaba ?
-
MALATYA GUY
-
@duymhuyguy, içinde söyledi: 2018 GUY Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı Mülakatları
@no33 @birgarip bir de ben. Kendimi Robinson Crusoe saniyordum.
+1
Hadi bakalim 41 e az kaldı -
Aydın için whatssap grubu var mı?
-
ankarada 350 küsür insan var ama biz 20 civarında kişiyiz
-
İzmir için whatsap grubu kuruldu mu?