2018 GUY Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı Mülakatları
-
Arkadaşlar hemen kendimizi rahatlatmayalım daha etkili olmak için daha büyük boyutta ilan vermemiz lazım düz hesap 4500 tl oldu ama çalışmalara devam hocalarınıza dershanenize atanan arkadaşınıza atanmayan beraber hazırlandığınız arkadaşlarınıza kime ulaşabiliyorsanız iletin durumu
.Banka Hesapları
Ziraat Bankası ;
Hesap Numarası: 1946-63231232-5001
IBAN Numarası: TR 9600 0100 1946 6323 1232 5001Garanti Bankası ;
IBAN Numarası: TR87 0006 2001 1390 0006 6904 37Akbank ;
IBAN Numarasi: TR570004600066888000358982Yapı Kredi Bankası:
IBAN Numarası: TR940006701000000053026560Finansbank :
IBAN Numarası: TR38 0011 1000 0000 0075 1411 65Garanti Bankası
Şube no: 1139
Hesap no: 6690437
Hesap sahibi: Özberk Ünal
IBAN: TR87 0006 2001 1390 0006 6904 37
GarantiOne ile gönderirseniz işlem ücreti kesmez. -
@mahlaki şuan çoğunluğu dinleyelim bankayı isteyen emin olun 10 kişi yok onlar destek vermelerine bişey demiyoruz atanmış arkadaslarda destek verdi o zaman onlarında isteklerini alalım sadece a kadroları isteyelim onları istediğimizi görsünler isteğimizi diğer arkadaslarada iletin lütfen
-
@mahlaki yds olayida belimizi büküyor en azından girdikten sonra şart olarak önümüze konulsa daha iyi olur..ama arkadaşlara da katılıyorum ilanı çok sulandirmamak gerek
-
Bankadan alım istemek mantıklı değil arkadaşlar özel şirketten alım istemek gibi bir şey
-
@hickskaldor işte bazı arkadaslar anlamıyor sanıyorki seçimde bankalarda alım yapar
-
@hickskaldor kesinlikle katılıyorum. Halkbankta yedektim 1 kişi bile almadılar arkadaşlarımız kimlere kimlere ulaştı ona rağmen! Gönülleri kırılmasın etkinliğe destek olmuşlar ama son derece gereksiz üzülerek söylüyorum.
-
@Mahlaki Hocam o dediklerinizi hepsini sıkıştırırsanız oraya Çoğu arada kaynayacak haberiniz olsun. Biraz amaçtan sapılmış gibi görüyorum
-
@gizem2020 Açık ve Net
1- GUY-DGUY Mülakat ( ben mülakat beklemiyorum )
2- Maliye Bakanlığı Yeni Guy- Müfettiş- MHUY alımı
3- SGK Denetmen alımı
4- Sınav Mülakat ve Sonuç açıklamalarının Belli takvime göre işlemesi -
@gizem2020 sadelik her zaman iyidir açık ve net olsun istekler @Mahlaki
-
abi gerçekten banka ve B grubu alımını yazmak boş hayalden öteye geçmeyecek ve bizim A kadro talebine olan isteğimiz araya karışacak
-
@gizem2020 kesinlikle olay bu olmalı
-
@gizem2020 bence de bunlardan bahsedilmeli
-
@köyün-ağası arkadaşlar taleplerinizi dikkate alıyoruz diper iibflileride bizide mutlu ve tatmin etcek şeyler ayarlıcaz inşallah şüpheniz olmasın
-
@mahlaki görecez bakalım:)
-
hocam gerçekten güvenimiz sonsuz diğer arkadaşlara da söz verilmiş anlıyorum ama para gönderen yüzde 80 lik A grubu kesim varken kalan yüzde 20 yi memnun etmeye çalışmak biraz sıkıntılı bir durum,
35 yaş, B kadro, Kamu bankaları 3 büyük sorun -
@modigliani-0 hocam ben taleplerinizi dikkate alıyoruz aklımızda güzel fikirler var herkes mutlu olcak inşallah gazeteyle vs iletişime geçmemiz lazım sonrasında sizlerle paylaşcaz
-
tamamdır kardeşim eyvallah
-
@ezo katılıyorum bende yedektim ve almadılar daha 1 sene bile olmadı hallbank 1300 kişi aldı. Bankalardan ilan beklemek şu an anlamsız. B grubuna gelecek olursak onlara son merkezi atama hariç 24 haziran seçimi öncesi ilan yağdı ( gümrük, kyk, göç idaresi, kgm vb.) bence asıl problem a grubu ilanları iptal edilen vmy , açıklanmayan guy dguy mülakatı , 3-4 senedir gelmeyen mhuy ilanı , her sene düzenli gelip bu sene henüz gelmeyen sgk denetmenlik ilanı belitilmeli. Çok dallandırmaya da gerek yok bence asıl kan ağlayan kişiler A grubuna hazırlananlar hedefi şaşırmayalım. Katılmayan arkadaşlar olabilir ama benim görüşüm bu herkese saygılar...
-
@mahlaki, içinde söyledi: 2018 GUY Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı Mülakatları
https://twitter.com/MFerdenCarikci/status/1091407479777488898?s=19
Arkadaşlar yeni CB başdanışmanımız kendisinim pek takiocisi yok lütfen bu twitin altına yorum yapın ve paylaşımları rt fav yapın bir arkadaşımızın twitinin beğenmiş inşallah geri dönüş alırız durumumuzu Sn. Cumhurbaşkanımıza iletir.
BurayA twit atın lütfen
-
- Hazine Ve Maliye Bakanligi'nin acmis oldugu devlet gelir uzmanligi ve gelir uzmanligi yardimciligi mulakat tarihleri 6 aydir aciklanmamaktadir.
- Yaz aylarinda verilen vmy ilani basvurular alinmasina ragmen sebep gosterilmeden iptal edilmis adaylar magdur edilmistir.
3)İibf'nin lokomatifi olan Haz.veMalye Bakanligi uzun donemdir alim yapmadigi maliye,defrerdarlik,mali hiz. Uzmnligi kadrolarina alim yapilmasi beklenilmektedir.
4)Calisma sosyal Guvnlik bakanligi 2 senedir is mufettisligi mulakat sonuclarini aciklamamistir ve iliskili kurulusu olan sgk teftis ve denetcilik alimlari beklenilmektedir.
5)A grubu alimlarda sinav takvimlerinin belirli bir duzene gore islemesi ve mulakatlarda hak yenilmemesi icin seffafligin getirilmesi istenmektedir.
6)Bircok aday gerekli puan turunden dereceye varan basarilar gostermesine ragmen kurum sinavlarinda Yds onkosulu istenmektedir bu durumda adaylar magdur olmaktadir.
7)Türkiye Cumhuriyeti Devletinde 500 bin iibf mezunu oldugu unutulmamali ogretmenlere gosterilen ilgi ve alakanin bizlerede artik gosterilmesini butun iibf camiasi ve aileleri beklemektedir.
8)Devletimizin hain feto mensuplarindan temizlenmis kadrolarina vatanini ve milletini seven biz iibf'lilere yer acmasini beklemekteyiz.
9)Bu hakli cigligimizi basta sayin cumhurbaskanimiz olmak uzere butun kabine uyeleri millet vekilleri ve kamu kurum/kuruluslarinin artik duymasini talep ediyoruz.
imza: #iibfkadrobekliyor.
Boyle bir metin olmali bence. Kelime sayilari kisaltmalari anlasilir bir dilde yapilabilir.