2018 GUY Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı Mülakatları
-
@köyün-ağası Hocam Mart’ta olur ya inşallah , yeterlilik bekleyen bir arkadaşım İstanbul’da onlar kendi mülakatlarını sormuşlar Mart’ta yeni guyların olacak sonra sizin demişler inşallah öyle olur
-
hepimiz kafayı sıyırdık geçmiş olsun yine iyi bile dayandık
-
@i̇ibf 5500 ü geçtik sanırsam
-
Artik nisandan once olmaz mi mulakatlar nedir dusunceniz arkadaslar
-
Arkadaşlar hepinizi anlıyorum, hepinizin ayrı ayrı önem verdiği bir durum var ve gazete ilanında hepsinin yer almasını inanın ben de çok istiyorum. Ancak gazeteye vereceğimiz ilanın boyutu küçük olacak mecburiyetten ötürü cümle kalabalıkliğı yapamıyoruz. Az ve öz bir şekilde isteklerimizi dile getireceğiz.
Kamu bankalarini ilana koyun diye 3-4 kişi çok baskı yapıyor. Ancak bizim seslenecegimiz kesim belli, bu kesime bankalarda istihdam yaratsin diyemeyiz. 35 yaş gibi, kpss B gibi diğer sorunlara da deginemeyiz. Çünkü odak noktası olan kpss A sorunlarını gölgede bırakabilir.
Zaten anket yaptım, kimsenin hakkına girmemek için gerekli özeni göstermeye çaba gösteriyorum.
Topladığımız paranın çok çok büyük kısmı kurumlardan geldi. Bu kurumlar kpss A kurumları.
Kamu bankasından ilan bekleyen arkadaşların isteklerini dile getirmemiz için onlara, kendi aranızda para toplayın ve ilanın boyutunu büyütelim size de bir yer ayıralım gibi bir seçenek sundum. Dönüş olmadı.
Bu seçeneği kpss B ve 35 yaş sorunu için de sunuyorum.
Önceliğimiz guy ve Dguy mülakat sürecinin hızlanması çünkü bu iki alım gerçekleştiği zaman kpss A grubunun ilanlarinin önü açılacak.
SGK mhuy ve diğer kpss A sorunlarına da değinmeye çalışacağız.
İptal olan vmy sınavına da değineceğiz.
Ama şu an tasarımiz yarın netleşecek olan gazete ilanınin boyutuna bağlı.
Aynı zaman da ilanın çıktığı gün Twitter da direk gündem de yer alacak tag ile seslenmeye devam edeceğiz.Arkadaşlar facede de paylaşıldı son vaziyetler bu malesed paramız 10*10a yeterse büyük ihtimal sadece mülakatlarxan bahsedikcek yoksa herşey karınca duası gibi kalıyor bakalım gazete ne diyecek onlardan haber bekliyoruz.
-
@duyguuu37 şubatın yirmisine kadar ümit var
-
@mahlaki Tebrik ederim Hocam güzel düşünmüşsünüz. A grubu Sınav Mülakat ve Sonuçların belli takvime göre işlemesi olayı çok önemli buna yer verin.Amaç zaten Guy-DGUY mülakat olduğu için ilk o yer alsın. Sonrada Yeni Guy - Mhuy -Müfettişlik - SGK denetmen alımı yer almalı.
-
@gkhn-gnr Siz gecen yil konyayi yazan bu yil kayseriyi yazan arkadastiniz dimi?
-
@mahlaki Hocam Çarşamba verilir mi ilan
-
Bence topladığımız parayı Hazine ve Maliye Bakanlığına verelim mülakat tarihleri için
-
@maesteo hocam çarşamba yada perşembe gazetede olcak inşallah
-
@gizem2020 hocam daha gazeteyle boyut fiyat netleşmedi belki ilana bile yer kalmıcak bizde daha fazlazla şey yazmak isteriz ama bütcemiz kısıtlı o yüzden malesef takvim büyük ihtimalle yer almayacK
-
2019 da 85 bin güvenlikçi alınacak polis asker vs 2019 için kpss a dan umudunuzu keselim bence
-
Forvet bile geldi guy hala gelmedi.:(
-
Muhabbetiniz daim olsun arkadaşlar, herşeye rağmen espriler yapıp ortamın havasını değiştiriyorsunuz. Sonradan okuyorum çoğunlukla, yine dağıtmışsınız Bu süreçte insanın en çok morale ihtiyacı oluyor, böyle de birbirinize destek oluyorsunuz güzel şeyler bunlar.
-
Yeni bir gun daha. Çokça şükür. 🤲 Dilerim beklediğimiz o gün bugündür. Günaydın herkese. :))
-
@nisan bu kaçıncı yeni birgün sayamadım.inşallah sondur
-
Acaba Gib başkanına tekrar mail etkinliği mi yapsak.. ortak bir metin hazırlayıp atalım. Ne dersiniz arkadaşlar? Gazete ilanı için çıktığımız yol, bu kadar dallanıp budaklanmamasi gerekirdi. Ilan çoktan verilmiş olmalıydı ayrıca. Para miktarı arttıkça şunu da mi yapsak bunu da yapalım derken süreç uzayıp gidiyor. İlandan 8 ay geçti ve halâ bir gelişme yok. Mail atalım derim başkana.. ne dersiniz?
-
@redcrossbjk bence mantıklı ne kadar sesimizi duyurabilirsek o kadar şansımız artar bence
-
@redcrossbjk hocam ben 2kez attım ancak dönüş alamadım