2018 GUY Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı Mülakatları
-
@morand kardeş itiraf et sen zengin memursun. Kılık değiştirip geldin demi
-
@morand bu arkadaşı tanırım kendisini de kardeşim gibi severim. Bu süreçte o da benim gibi hafif kafayı sıyıranlardan. İzmire yerleşene kadar rahat bırakın :))
-
@nisan bir çember alayımda oynayıp içinden zıpla o zaman. bende alkışlarım
-
@sssld aile desteği çok önemli. aile destek vermeyince cok zor oluyor bu yüzden ailenin destek vermesi lazım. yds kalkmalı bence yds oldu mu zaten alımlar çok az olmuyor. başka sınav yok zaten guy olmazsa nolcak guyu bekliyoruzda guy olmazsa nolacak. aile destegi insanlar hep soruyor insanlara artık laf anlatılamıyor bu süreçte. aile desteği olması lazım
-
Haydiii yine cennet mahallesine donecek burasi demedi deme ibrahim.
-
İndekskitap.com.ilan için 750 lira bağışta bulundu kendilerine çok teşekkür ederim
-
@morand bu süreçte biz de psiko teknik analizinden geçsek iyi olucak. Yoksa durumlar vahim.
-
@sssld bir atanıpta şu leş süreçten kurtulursak kendi kendimize toparlarız zaten:) . şuraya bak. resmen 2018 puanları çöp olacak. bu guy mülakatları yeni bir guy alımı yapılmasın diye uzatılıyor. yapılanma vs hepsi hikaye.
-
@pareto_wilfredo hocam var mı bi gelişme,son duyumlar,bu hafta olma olasılığı vs? Durumlar nedir?
-
Bugünde umutlar son buldu sanırım... Yalniz buraya ne olmuş herkesin kafalar tiner çekmiş gibi
-
İnşallah atanırız da daha sonra bu anlarımızı tebessümle hatırlarız
-
Data akademide gazete ilanı için 250 lira bağışta bulunmuştur kendilerine çok teşekkür ederiz
-
@mahlaki toplamda kaç tl oldu hocam
-
Arkadaşlar ben birşey sormak istiyorum, şuan önceki alımdan yedek olan arkadaşlar atanmaya devam ediyor mu? yoksa herhangi bir atanma yok mu?
Bilgisi olan var mı? -
@ekonomistt1 1yillik sure oluyo genelde ama zaten gecen yil ankara istanbul bursa gibi sehirler disinda yedeklerede pek sira gelmedi
-
@adige-pşaşe 1. Yedekler dahi giremedi
-
@mahlaki düğünlerde toplanan para gibi oldu
-
-
Birazdan Berat Albayrak ilan icin 100 tl bagista bulunmustur diye ileti gelirse sasirmam. Burasi Türkiye arkadas.
-