2018 GUY Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı Mülakatları
-
Arkadaşlar gib i sürekli arayıp baskı yapalım yoksa bunların açıklamaya niyeti yok
-
@bitkin az önce aradım gerçekten niyetleri yok
-
Arkadaşlar bildiğiniz üzere yaklaşık 6 aydır gelir uzman yardımcılığı ve devlet gelir uzman yardımcılığı mülakat tarihlerinin açıklanmasını bekliyoruz. Bu mülakatlar yapılıp sonuçlanana kadar ne yazık ki gelecek olan diğer ilanın da vakti bir o kadar gecikiyor. Arkadaşlarımızın mülakat tarihleri ne zaman açıklanacak sorusuna karşılık olarak bakan beyin onayında olduğu yanıtını aldık. Bunun için sürecin ivedilikle sonuçlanmasını talep etmek adına daha önce yaptığımız gibi gazeteye ilan vermeyi uygun bulduk. Yeterli maddi desteği ve manevi desteği arkamıza aldıktan sonra inanıyoruz ki gelir uzman yardımcılığı ve devlet gelir uzman yardımcılığı mülakat aşamaları ivedilikle sonuçlanacak ve yeni gelecek olan ilanın önünü açacaktır. Gazete ile görüştük ve 10x10 ebatlarında vereceğimiz ilan için yaklaşık 3.5 bin TL ücret belirlendi. Bu miktarı toplamak için sizlerden, kpss kurumlarından ve hocalarından destek bekliyoruz.
Banka Hesapları
Ziraat Bankası ;
Hesap Numarası: 1946-63231232-5001
IBAN Numarası: TR 9600 0100 1946 6323 1232 5001Garanti Bankası ;
IBAN Numarası: TR87 0006 2001 1390 0006 6904 37Akbank ;
IBAN Numarasi: TR570004600066888000358982Yapı Kredi Bankası:
IBAN Numarası: TR940006701000000053026560Finansbank :
IBAN Numarası: TR38 0011 1000 0000 0075 1411 65 -
@haldun diğer ilan verdiklerimiz gibi buda sabah olcak
-
Şimdi bi tane Vm olan üstada yazdım merkezde oldugu için öğrenmeye calıscagını söyledi inşallah öğrenir ve yakın tarihtir
-
@mahlaki ay başında yatırcam belli bir süresi varmıdır
-
@haldun kardeşim bakana veya CB ulaşmadıkça kimseden bilgi almanın manası yok. Eğer beklemiş olduğun şey tarih yakın az daha sabır demek ise bende söylerim kardeşim.. bizim gazetelere, yazarlara ulaşmamız lazım. Yoksa kimsenin umrumda falan olduğumuzu düşünmüyorum
-
@friedman hocam nekadar erkem okadar iyi belli bir süre yok ama bi haftaya toplarız inşallah diye tahmin ediyoruz
-
@haldun dostum ne duyarsan buraya yaz.En azından kontrolörluk dogru mu
-
@redcrossbjk hadi ya boşa o zaman tecilim bitiyo ve artık ekstra stres yapmaya başladım bi yerlerden bişeyler duymak istiyorum sormak istedim ama dediğiniz kişilere malesef ulaşamam
-
@zenginmemur eğer bişey öğrenir ve derse yazarım tabi ki
-
Bi de askerdeyken atama olursa nasıl oluyo bu konuda bilgisi olan var mıdır acaba
-
Gazete ilanı için artık herkes elini cebine atsın mülakat bekleyen 2500 kişi var yeni ilan bekleyen en az 30.000 kişi 3500 tl bunca bekleyen insan için fazla bir para değil sadece 350 kişi 10 tl atsa para toplanıyor bir ay telefonunuza tl yüklemeyin, kızlar makyaj malzemesinden 20 tl illaki kısabilir bir ay kuaföre gitmeyebilir parayı toplayabilir erkeklerde halı sahaya bir maç gitmeyip o parayı gönderebilir iki gün sigara içmese o parayı gönderse bile yine toplanır. Burayı takip eden en az 300 kişi var. Yeni ilan bekleyen arkadaslarda yardım etsin. Bu süreç tamamlanmadan yeni ilan gelmez süreç ne kadar erken biterse yeni ilan o kadar eerkene alınır
-
@haldun askerde iken mülakata gidip gelebilirsin sorun etmiyorlar. Bende gidip gelmiştim. Eğer olur da atanmış olursan askerlik bitene kadar hakkını bekletiyorlar ve ardına başlayabiliyorsun. Hiç sorun etme o konuda kardeşim
-
@köyün-ağası aynen kardeşim harfiyen katılıyorum
-
@redcrossbjk eyvallah cok sağol şimdi telefonda konustum tarihler belli değilmiş ama yeterlilik mülakatından önce bizimkiler yapılacakmıs yeterlilik eğitimini ben verdım dedi çünkü. Daha kesin bişey öğrenirse yine söylicek inşallah grup başkanı şu an orda değilmiş personelden öğrenmiş bu kadarını
-
@haldun tahmini tarih nedir yani hocam
-
@modigliani-0 valla öyle bişey demedi hocam sadece Haziran da tecilimin bittiğini söyledim o zamana kadar herşey bitmiş olur dedi bekleme nedenine de gib başkanı yoktu kimse taşın altına elini koymadı dedi
-
@gizem2020 kesinlikle olcak
-
@haldun o taşı alacan kafalarına çalacan. Ellerini taşın altına koymazlar zaten maaş günü ceplerine koyarlar anca.