2018 GUY Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı Mülakatları
-
bir iki haftaya açıklanır.çünkü seçim sathı mahalline girildi artık
-
bir söylenti bile bizi nasıl kıpır kıpır yapıyor Şimdi o yorumları okuyanlar da bir heyecan başladı.. Gerçek bile olmasa bi umut deyince insan yine mutlu oluyor
-
@redcrossbjk zaten o koca 6 ay böyle böyle dewrildi duyum aldık - kıpırdadık - söndük. Sürekli döngü halinde aylar birbirini kovaladı.
-
Ben de instagram gibduyuru sayfasında paylaşılan hikayede gördüm 15 şubatta açıklanabilir ama kesin değil umudunuzu kırmak istemeyiz demişler olur ya da olmaz duyum için sağolsunlar
-
@rybczynski2 yeterlilik için mi paylaşmışkar
-
Tarım bakanlığıda 10 bin kişi alacak mış seçim öncesi maliye hariç hepsi ne kadar kişi alacağını açıkladı
-
@köyün-ağası Maliyenin seçim öncesi ne kadar almayacağı belli : 1000Guy+400Dguy
-
@sssld 300 dguy
-
Arkadaslar kayseri guy mylkat grubu icin watsap linki varmi acaba?
-
@sssld yeni bir kısır döngü kuramınıda biz bulmuş olduk
-
@köyün-ağası Yeni gördüm iletinizi Metin şöyle “Dostlar çok soru aldığımızdan; netleştirmemekle birlikte mülakat tarihlerinin bu hafta içi açıklanabilir. 15 Şubat olası tarih ama belirttiğimiz gibi teyit edilmemiş bilgidir heveslendirmek umudunuzu kırmak istemeyiz” ben bizim tarihlerdir diye düşündüm ama yeterlilikte olabilir
-
@rybczynski2 yeterlilikte sınava giren arkadaslara mayısta yeterlilik mülakatı olur demişlerdi eğer yeterliliği öne çekerlerse bizim mülakat daha da geç olur
-
Hocam seçim önü mülakat tarihlerinin açıklanması gibi bi beklenti gözledim başlıkta ama 2000 küsür kişinin heleki hiç baskı oluşturamamış bir iibf'nin hem de yerel seçim için illerde dağınık şekilde 4'er kişilik aileleri olsa 8000 oy potansiyeli olan bi grubun mülakatı tarihlerinin açıklanmamasının seçimle ilgisi olamaz.yapılanmayla alakalı çok şey duyuyorm bende bakanlık gerçekten darmaduman şu anda tek sebep bu.mülakata sıra gelemiyo bi türlü seçimle falan ilgisi yok kendimizi kandırmayalım
-
@Emirr27052014 twitter hesaplı arkadaş paylaşmış. Haydi hayırlısı
Arkadaşlar bugün olduğum kütüphaneye cumhurbaşkanı geldi bu kadar yakindan ses gürültüde yoktu alımlarla ilgili sorunu dile getirdim alim olmasını talep ettim ve hepsini ekstra mektup olarak yazıp verdim. Yeni alım bekliyoruz dedim ben gereken talimatı verdim verecegim dedi.
-
Amin hocam hepimizden. Asuman Erdoğan yeğeni zaten ankara milletvekili gel bekliyorum dedi numarami aldi kendisi bizzat ilgilendi benimle arkadaşlar inanın
Bu da aynı arkadaşın dua eden arkadaşa verdi cevap. Allah Razı Olsun bu kardeşimizden.
-
@mhd Haftaya bu konu ile ilgili milletvekiliyle görüşcekmiş.
Gazete ilanından daha etkili bir durum yaratacaktır.Özellikle yeni alımlarla ilgili. -
@eomer inşallah yeni alımda gerçekleşir hocam.
-
@mhd kardo ya açıklanmayan sonuçlardanda bahsetse bu arkadaş mesela çalışma bakanlığından
Ona iletebilirmisin muhabbetin varsa -
@mhd okurken trol sandım gerçek olamıyacak kadar uçuk geldi nedense gerçi trol olmadığını anladıktan sonrada inanmadım ama neyse.
-
@mrnobody kadro gittikçe kalabalıklaşıyor hocam Sayın Soylu da dahil oldu :))