2018 GUY Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı Mülakatları
-
@albertcamus yetmez hocam trumptanda açıklama bekliyorum. Zira bu işi çözse çözse o çözer. Bknz. rahip brunson olayı
-
@mrnobody hocam ben bi kaç bakandan twit bekliyorum bende vardım beni niye saymadın diye :))
-
@mhd mülakat tarıhlrrını soramadınız mı
-
@mhd bu hesaplı bırını bulamadım
-
@atanamayaniibfl nickli bir kisi daha paylasmis cumhurbaskaniyla konustugunu
-
https://twitter.com/atanamayaniibfl/status/1095016762582753283?s=19
Sizin adınıza sevindim inşallah beklediğiniz güzel haber bu hafta gelir arkadaşlar -
@rybczynski2 yazdım o sayfaya Guy içinmiş.
-
cumhurbaşkanının gezdiği her şehirde birkaç kişi sabredip mektup verse bu iş kısa zamanda çözülecekte, babanecilikten ölecez.. Bu arada CB yarın Çorum ve Kastamonu'da olacakmış duyrulur..
-
@milwaukeebucks 2 aydır mektup verelim diyorum ama dinleyen yok karşı çıkan bile oluyor
-
Twitter da dün 2 arkadaş sorunları anlatıp mektup verdik dedi. Millet cumaya endekslendi. Dün ya da bugün kurumu arayan oldu mu arkadaşlar?
-
Arkadaşlar benim olduğum ilçe kütüphanesine yarın trt ekibi geliyormuş 5 genç seçmişler ama ben şimdi kütüphane yöneticisi ile konuşacağım ben de konuşmak istiyorum diye sorunlarımızdan bahsedeceğim inşallah mülakat tarihlerinin açıklanması olsun gelmeyen ilanlar olsun hepsinden konuşacağım
-
@north-remembers inşallah kardeşim
-
@north-remembers hocam sonucu açıklanmayan mülakatlardan da bahseder misiniz
-
@mirliva tabi hocam hangi mülakatlar vardı siz yazın bana ben akşam not haline getireceğim topluca
-
@north-remembers hangi kütüphane hocam, belki yakınlarda bulunan arkadaşlar bir irade gösterir, 1-2 mektup uzatır... Yayınladığımız gazete ilanını koyar zarfın içine felan...
-
@milwaukeebucks İstanbul Bahçelievler
Siyavuşpaşa Kültür ve Spor Kompleksi'nin 2. Katında yer alan İstanbul kitaplığı kütüphanesi -
Bugün sınav merkezini aradım bi çalışma yok dendi bilerek ayın 15 inde açıklanacak gibi bi söylenti var doğru mu dedim öylr bi çalışma yok 15 inde açıklayın gibi bir ifade de bulunulmadı bize dedi:(
-
herkese aynı cevaplar açıklancak bile olsa söylemeyiz siteden öğrenirsiniz deniliyo.
bugün bende aradım seçimden sonrasına sarkcak diye bişey söz konusu değil her an herşey olabilir dendi -
@north-remembers teşekkürler hocam. İstanbul'da olupta bu fırsatı tepecek arkadaşlarımız varsa onlarada hayatlarında başarılar diliyorum. Ne olur artık bir kaç arkadaşımız 6 aydır açıklanamayan DGUY-GUY mülakatları ile ilgili sözü alana kadar kucaklasın bırakmasın CB'nını..
-
@guymagdurubiri öyle tabi çok önemsemedim sadece yazaym dedm bnde inşallah açıklanır da azda olsa şenleniriz