2018 GUY Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı Mülakatları
-
@dovunque hocam bende resmimi değiştirmek istiyorum ama yukarda bir geri al seçeneği var korktm biraz acikcasi naptiniz siz değiştirdiniz mi nasil yaptınız..?
-
Arkadaslar liyakat mülakat kitabı ile tüyo mülakat kitabı arasında ne fark var ?
-
@bernaberna bildiğim kadarıyla tüyo 2017 liyakat 2018 basım
-
@hickskaldor aslında sadece isim farklılığı öyle mi anladım?
-
Basari derecemiz sisteme dusecek mi
-
@bilenbayan valla aynen hocam benim.bilgilerden biri degismesi gerekiyor bende o geri al kismina elim gidiyor ama korkuyorum hic ellemedim cunki bu aday numarasi falanda degisebilir diye sanirim bise yapmicam mulakatta solerim ama basina gelen varsa yada nasil yapilacagini bilen biri varsa solerse seviniriz
-
@bernaberna hocam içeriklerini bilmiyorum bende yok o kitaplar ama biraz daha güncel diye liyakat almayı düşünüyorum
-
@biriibfli yok hocam
-
@dovunque aynen hocam sağolun
-
Mülakatta bilgiyi çok önemsemeyin dostlar,zira son mülakatımda 7 ana başlık altında toplam 14-15 soru cevapladım virgüle kadar doğruydu gelen puan 40,43 oldu.Çalışmayın demiyorum tabi ki boş girmeyin Ankara'ya sıkça git gel yapın
-
85 Mersin memleketim doğduğum büyüdüğüm ekmek yediğim ben olduğum yer Vatansever bir Yörük çocuğunun hikayesi
-
@hickskaldor tamam çok teşekkür ederim
-
Dguy u 2 netle kaçırmak üzdü,istanbul guy
-
2 guy un es durumu tayininin nasıl olduğunu bilen var mı
-
mülakat tam bir tombala.bazılarına 2 soru sorulur.bazılarına sabahın köründe 15 tane soru sorarlar.tamamen girilen komisyona göre değişebiliyor.ama soru bilmenin cok büyük etken olmadıgını bilin
-
@alpagu hey yavru endeğeni demeyeceğdin mersin bir yörüğü de bursaya kaptırdı ehehe
-
@maesteo urfa da kaçıncı olduğunuzu ogrenebildinizmi acaba nereden bakılıyor
-
Arkadaşlar mülakatlara Ankara'da mı giriyoruz, yoksa tercih yaptığımız ilde mi?
-
@alexdesouza ankarada
-
mülakata çalışmak: istediğin kadar çalış. herşey 2-3 dk sonunda komisyonun keyfine bakar.