2018 GUY Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı Mülakatları
-
@redcrossbjk güzel kardeşim, her kurumun hemen aynı sürede sonuçlanmaz, bunu yapan tek kurum var, yoğunluk hat safhada. Bunun ne zaman biteceğini bilemezsin. Dahada uzun süren süreçler var. Mutlaka bununla ilgilidir demiyorum ama sizin gibi bununla ilgili değil de diyemeyiz...
-
@redcrossbjk bu arada ön soruşturma her zaman olan birşey demişsinde, geçmiş dönem sınavlarına bak bakalım bi, yazılı sonuçlarından sonra 10 içinde mülakat tarihlerinin açıklandığı dönem var. Öyle birley yoktu, her zaman mülakattan sonra yapılırdı, öyle ön soruşturma filan değil, bildiğin detaylı arşiv araştırması yapılıyor
-
@besiktas35 ya kardeşim arşiv araştırması yapılıyorda atandıktan sonra bir daha niye 3 ay sürecek güvenlik ve arşiv araştırmasına maruz kalıyoruz. Mülakattan önce güvenlik soruşturması yapan çok kurum var. Bunlardan mülakat öncesi evine polis gelende var. Sen şimdi burada 6 aydır sürmesinin nedeni güvenlik soruşturması dersen buradaki insanlar seni pek ciddiye almaz.
-
@beveridge-eğrisi süreçler biribirini takip eder elbet, bu dediğimde bir süreçtir, bunun bitmeside bu kadar süreler sürer, yoğunluğa göre değişir, 10 kişinin güvenlik soruşturması için 5 ay sürüyorsa siz değerlendirin artık. Sonraki bekleme aşaması bu kadar uzun sürmez bence başka kriterlere ayrıca baktırıyor olabilirler. Dediğim gibi bu süreçlerden sadece biri sadece bunun için demiyorum zaten .
-
@besiktas35 beklenilmesinin yazdıklarınız ile ilgili zerre alakası yok
-
@kuşçubaşıeşref, içinde söyledi: 2018 GUY Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı Mülakatları
@besiktas35 beklenilmesinin yazdıklarınız ile ilgili zerre alakası yok
Bu yazıdaki amaç böyle bir durum varsa bile engel olunması, yorum yapanlar neden gereksiz tepki gösterdi anlamak mümkün değil. O kadar gerilmişsiniz ki herşeyi farklı algılar olmuşsunuz. Bu olay varki bir çok kişiyi mağdur edecektir. Bu gazeteci bi köşesinde haber yapsa verilen ilandan daha çok etki eder, neyse madem öyle siz nasıl isterseniz öyle değerlendirin .
-
@besiktas35 Bende aynı düşüncedeyim zarre kadar ilgilisi yok ve bakan onayıda var
-
@besiktas35 surecin senin dediginle yakindan uzaktan alakasi yok. On soruşturma deseniz bile bu kadar uzun surecek bisey değil bu.
-
@sad38guy aynen 60 bin öğretmenin gvs si yapıldı mülakatı oldu bugün yrın açıklanacak sonucu onunla hiç alakası yok
-
@maesteo bakan onayı yokmuş, sınav kurulu kendisi belirliyor, sınav hizmetlerinde çalışan arkadaşım var öğrendik işte yalan söylemiyorsa artık ...
-
Benim gözlemlediğim ve alımları da inceleyince şunu seziyorum. Okul öğretmensiz olamaz, hastanede doktor ya da hemşiresiz ya da güvenlik konusunda polis ve askersiz. Naci Ağbal, 15 temmuz sonrası ne demişti hatırlayalım; Bana elimde olan memur yeterli. Biz çok gerekli görülmüyoruz. Elde olan 3 5 tane memur da ne de olsa iş görür deyip bekletiyorlar ve seçimler de yaklaşıyor. Süreç ne kadar uzarsa tekrar alım baskısı yaşamak istemiyorlar ki hiç yaşadıklarını da sanmıyorum. 300bin 400bin satan gazeteye yazdık. Birisi çıkıp neden bunu yapıyorsun öyle dedi mi? Mahfi hoca ve Abbas güçlü dışında.. Hayır. Neyse bunun arşiv araştırması ile ya da başka şey ile alakası yok. Güvenlik soruşturması zaten 60 gün içinde tamamlanması gerekiyor yoksa dosyayı kuruma yolluyorlar zaten tekrar. Bunu MİT kolaylıkla hallediyor zaten polis yerine. Eve gelen poliste zaten burada mı oturuyorsun, neler yapıyorsun deyip geri gidiyor.
-
@besiktas35 Bende çok net biliyorm ki var
-
@besiktas35 ters bir tepki verdiğimi düşünmüyorum hala aynı fikirdeyim zerre alakası yok ki sınav sonuçları açıklanırken bile bakan onayı beklenirken mülakat açıklanması için bakanın ilgisi olmaması çok ters bir teori olurdu ki güvenlik ve arşiv soruşturması form vs vs doldurulmadan ve teslim edilmeden yapılmıyor ki kazananlar açıklandıktan sonra tekrar niye arşiv ve güvenli soruşturması yapılıyor o zaman diye soruyorum .
-
@besiktas35 dogrudur hocam, bakan onayi benim bildigim alima cikarken oluyor, kurumdan kaynakli oldugunu dusunuyorum bende, genel secimden sonra su birlesme, yapilan a olayi felan kurumu karma karisik etti, ustune bir GIB' nin baskaninin vefat etmesi olumsuz oldu, isler yigildi GIB'na baskan atandiktan sonra isler yavas yavas duzune giriyor ama tabi ki butun bunlar bu kadar bekletilmeyi gerektirmiyor.Bu ay aciklanir insh..
-
Güvenlik soruşturması yapılsın yapılmasın demiyoruz da insaf yani 6 ay da bitiremiyorlarsa öğretmenlerin 60 bin kişisi 2 aydan daha kısa sürede bitiyor. Geçen bekçi alımında yanlış hatırlamıyorsam 10 bine yakın basvuruydu o da 2 ayda bitti geçen yıl polis aldılar onun sayısı daha fazla o da 2 ayda sonuçlandı biz 6 aydır bekliyoruz bu ülkenin kerizi bizmiyiz vmy ler var onlar soruşturmadan geçmiş eğitimi tamamlamış bekliyorlar onlar neyi bekliyor. Tek neden var bürokrasi. Kimse elini taşım altına koymuyor. Biryerden emir gelecek gelecekte kurum zahmet edip mülakat yapacak tek bunu bekliyorlar
-
@besiktas35 ne arşivi ne detayı kardeşim alt tarafı gişe memuru alacaklar 6 ay mülakat tarihi beklenmez kendini kandırma:) 2016 yılında ders çalışıp 2017de kpss girip 2018de kurum sınavına girip 2019da mülakata girip 2020de işe başlayacağız (inşallah kazanırsak) hâlâ yok araştırma yok bilmem ne
Resmen bizi görmezden geliyorlar seçim öncesi ilan vermemek için bizi keyfi olarak bekletiyorlar -
@i̇lanbekleyenbiri aslında arkadaş mülakat öncesi güvenlik soruşturması yapılan yerlerde haksızlıklar meydana geliyor buna engel olalım demek istemiş ama bizim süreci herhalde tam bilmediği için böyle tepkiler meydana gelmesi normal. Kurum bizimle iletişime geçmeden ve form doldurmadan resmi bir güvenlik soruşturması olmaz diye biliyorum. Maliyeyle arkadaşın dedikleri arasında bağlantı sıfır.
-
Berat albayrak bugün galiba 21.00 da ntv de gençlerle buluşacak istanbulda genç arkadasımız varsa ntv ye gitse o da katılsa orda sorsa
-
@besiktas35 Guzel kardesim mulakat oncesi ufak da olsa sosyal medya vs bi on sorusturma oluyor dogru.Bahsettigin gazeteci az biraz zeka sahibi olsa adama sunu sorar.Tamam 20000 ogretmen alinacak 60000 aday mulakata girdi 1000 tanesi gvs olumsuz.Peki geriye kalan 39000 insanin ne sucu vardi ne gordunuz de elediniz arkadas?Elenenlerin hepsi liyakatsiz de elenmeyenlerin hepsi mi liyakatli??.Akli sira Sandviç yöntemiyle mülakat sistemini hakli cikaracak.
-
10000 polis 10000 bekci bilmem kac subay alinacak gvs leri mulakatlari takir takir yapiliyor 300 tane adam alinacak dguy 1000 tane adam alinacak guy daha hic bisey belli degil.butun bu durumlar kurumun kalitesini gosterir daha da konusulacak bir mevzu yok.