2018 GUY Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı Mülakatları
-
https:// sgkrehberi. com/ haber/194173/harcliklari-ile-is-ilani-verdiler.html Burada da haber yapmışlar.. Memurlar.nette gördüm bunu da kendileri yapmamış ama başka bir sayfadan almışlar
-
Bugun de aciklamadilar bu hafta da bitiyor,haftalar ileri sariyor ama benim zihnim geriye sariyor,unutuyorum her seyi yavastan:(guy icin iyi seyler pek soylenmedi bu sayfada ama inanin guy dan daha kotu meslek ve kurumlar var,biktirdilar artik ne yapsak fayda etmedi
-
@duyguuu37 bu kadar şey yaptık sesimizi duymamaları imkansız yine de cuma ya kadar açıklamazlarsa bu ilan hakkında kötü şeyler düşünebiliriz
-
@okan44 o baskıyı sadece memurlar üstünden kurarsın arayarak üsttekiler,tınlamaz hatta haberi bile olmaz
-
@shanks önüzdeki hafta cuma ya kadar ihtimaller var
-
kimse baskı duymuyor.. Herkes halinden memnun bence. Kimsenin de umrunda değil zaten.. Olan sana bana ona oluyor. Ne diyelim
-
@kazmaaa haftaya cuma demek mart sonu nisan başı demek ki o ara bir de seçim olacaksa nisana sarkar demek kardeşim
-
@kazmaaa Seçim öncesi yeni ilan istenmesin diye uğraşıyorlar bence.
-
@shanks hocam su durum da zaten istenmezki daha bu süreç tamamlanmamış oluyor zaten
-
@redcrossbjk belli olsun da hocam ne zaman olursa olsun modundayım
-
@kazmaaa Bende öyle kardeşim de nisanda olsa sonra ne zaman açıklanacak o belli değil bir de onun için ilan vermesek bari
-
İlanla mülakat arası 40 günden az olmaz cuma ya kadar açıklanmazsa mülakatlar nisana sarkar müdürlük mülakatıyla kıyaslamayın bunu
-
BDDK Bankalar Yeminli Murakıp Yardımcılığı sınav açıklanma tarihi; 28 Ocak 2019
Mülakat başlama tarihi; 4 Şubat 201940 gün?
-
@albertcamus her kurum farklı yapıyor neyse ins 20-25 güne kadar indirir süreyi
-
@albertcamus Hocam başka kurumlar ile karşılaştırmayın bu kurumu. Şimdiye kadar verilen her ilanda bu şekilde oldu. Yazılı sınavda aynı şekilde mülakat da
-
40 günden az olamaz diye bir kural yok isterlerse yarın açıklar pazartesi mülakatlara başlar
-
@redcrossbjk kesinlikle tam anlamiyla boyle durum "kimsenin umru degiliz"
-
@jan-vesely kural yok ama artık gibte kural gibi bişey olmuş ins daha erken olur
-
Cb nin korumasına zarf vermekten çekinen üniversite mezunu var sonra da niye ilan gelmiyor süreç uzun diye yakınıyoruz. Sivasta yaşayan birini buldum gitmiyor şaka gibi
-
Lütfen karamsarlığınızı kendinize saklayınız bugun gazeteye ilan verdiğimiz gün dediğiniz laf mı?