2018 GUY Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı Mülakatları
-
@redcrossbjk standart cvp verdiler kardeşim gazete ilanı için tepki vermediler hiç
-
Sivasta olan var mı cb cuma günü sivasta olacak gazetedeki ilan sayfasını elden teslim edin şu süreci hızlandıracak tek kişi şuan cb. Ya da sivasta tanıdığı olan da verebilir
-
Şu saate kadar desteğini aldığımız sadece Mahfi hoca ile abbas hoca. Ne bir tek siyasi ne bir gazete ne de köşe yazarı bizi duymak bir yana görmek bile istemiyor.. Sanırım şu yapılanları sadece kendimiz çalıp kendimiz oynuyoruz. Bunu da bizden başkası takmayacak. Yaptığımız şeyin başkası gibi geniş kesimlere ulastirmadikca bir anlamı olmayacak anlaşılan.. Yalniz çok kanıma dokunuyor. Isı gücü olmayan insanlar para toplayıp mülakat yapın diyor.. Çok şey söylemek istiyor insan da sadece kendimizi yiyoruz..
-
@redcrossbjk karamsarlığa kapılmayın hocam akşam 20.00'da herkes etkinlikte olsun yazabildiğimiz kadar bakana,mv,danışmana iletelim gazetedeki ilanı.
-
@shanks en azından bir baskı olur telefonla aradığımızda
-
@köyün-ağası 4700
-
ekşi sözlükte yazar olan arkadaşlar varsa başlık açayım. altını dolduralım hep beraber genel sorunları yazalım. belki gündem oluruz
-
Dursun Ali Erzincanlı bile tivit atmış Adam iman gücüyle her an kadro getirtebilir
-
Sınav kurulundan biri görmüş müdür sizce
-
-
http:// www. kamudanhaber. net/m/guncel/kpss-a-grubu-ogrencilerinden-gazete-ilaniyla-seslenis-h390741.html
Sabah whatsapp tan yazmıştık haber yapmışlar -
-
@köyün-ağası kamudanhaberün takipçi sayısı 1 milyon haber yapması iyi oldu
Sivasta kimse yok mu sivaslılar hep istanbulda demişlerdi inanmamıştım koskoca forumda twitterda sivasta olan bulamadık -
Saygıdeğer Başkanımız Bekir BAYRAKDAR;
İktisadi ve idari bilimler fakültesi mezunu, KPSS A Grubu öğrencileri olarak sizlerden talebimiz 2017 KPSS puanı ile girdiğimiz 2018 Ağustos’ta sınavları yapılan Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı ve Gelir Uzman Yardımcılığı mülakat tarihlerinin açıklanması ve alımın en kısa sürede tamamlanmasıdır.BUNUN İÇİN SAYIN CUMHURBAŞKANIMIZA İTHAFEN SABAH GAZETESİNDE BİR İLAN VERİLDİ. Biz elimizden gelen çabayı, gayreti, sabrı gösteriyoruz, sizlerden bunu görmenizi ve duyarsız kalmamanızı rica ediyoruz.
Saygılarımızla KPSS A GRUBU ÖĞRENCİLERİ
bekirbayrakdar@gelirler.gov.tr adres bu gazete ilanın fotosu ile sn gelir idarisi başkanına mail atıyoruz şuan katılalım lütfen
-
@mahlaki süper umarım görür
-
bizim gazete görselinin paylaşıldığı tweet altlarında bile öğretmenler reklam yapıyor. twitter daha etkin kullanılırsa gayet de kadro isteğimizi duyurabiliriz. 6 ay az bir zaman değil bekleyenlerden olmamama rağmen ben bile her gün bu başlığa bakıyorum açıklandı mı diye. umarım en yakın zamanda tarihler açıklanır da süre uzamadan yerleşirsiniz.
lütfen görenler twitter etkinliğine katılsın birlikten kuvvet doğar.
-
@mahlaki bu adrese mail gitmiyor kardeşim çok denedim ben:)
-
Bence sınav kurulu başkanı ismail aslana mail atalım.daha önce de atmıştım gidiyor.
iaslan@gelirler.gov.tr -
@nurayse Dün akşamki öğretmenlerin etkinliğinde 300 bin twit atıldı. Evet ses getirilebilir
-
Akşam ki etkinliğin hastagı ne acaba bi arkadaşım yusuf kaplana mesaj atıcak yardımcı olması için de hastag sordu