2018 GUY Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı Mülakatları
-
@köyün-ağası Hocam bir saat sonra etkinlik var lütfen bu karamsar havanı şunalık içinde şakla hepimizde var ama şuan onun yeri değil ve faydasında yok zararı var sadece.
-
SAAT 20.00DA ETKİNLİK VAR LÜTFEN KATILALIM HER PAYLAŞIMDA GAZETE İLANINI EKLEYİN (İLK 15 DK HARİÇ )
-
O değilde ders çalışan var mı.Zaten iyi bir kpss puanım olduğundan ve mülakat belirsiz olduğundan baktığım yok bayadır.
-
@shanks Ben çalışmıyorum valla hocam saldım çayıra modundayım
-
Ben 29 mayıs 2017 den bu yana bakmıyom sadece 1 ay guy a baktım. Bilmiyorum ben calışamıyorum da
-
Mülakat zaten ezber çalışsak zaman belli değil boşa gidecek of of
-
@seyhan kesinlikle katılıyorum şuan elimizde bi umudumuz var olumsuz konuşmalar yapmak yerine destek olmayı deneyin
-
arkdaşlar CBbaşdanışmanı mehmet bey CB nin twitini rtlemiş fazla msj yok altında sizde gazete ilanı görseliyle msj atın ve aşağıdaki twiti rt fav yapın lütfen
https://twitter.com/MesutAhlaki/status/1093189379277897728 -
@paretowilfredo hocam bu gazete ilanı etkili oldu mu nasıl tepkiler bir duyumunuz oldu mu gün içinde
-
#AgrubuKadroBekliyor
#AgrubuKadroBekliyortag bu buyurun
-
@köyün-ağası kim o ya cidden burdaysa ifsa et. Korkmak nedir yaa. Kesinlikle yanlis bir tutum. Gecen yil ben verdim birebir hem de derdini dinliyolar ve kesinlikle el alti olmayacagini söylüyorlar..
-
Arkadaşlar Twitter e gelin !!!!!
-
@sad38guy Twitter da ama biri daha yazdı o gidecem dedi beraber sorunları anlatan bir yazı ve 2000 guy 500 mhuy 500 vmy gibi kadroları istediğimizi yazdık mektuba gazetedeki ilanıda ekleyip verecek
-
@paretowilfredo Kardeşim var mıdır bu hafta için bir duyum, bir söz.. Umutlu ümitli bir haber..
-
Bu sefer etkinlik iyi oldu sanki
-
Ey Tanrımm bize boşa kürek çekmediğimizi göster. Yarın güzel haberler vererek başlayabilirsin mesela
-
kaç tweet oldu toplam
-
@modigliani-0 34.500 civarı galiba ama daha artıyor
-
Arkadaşlar herkese selamlar. Şimdi sizlere neden beklendiğini ve nasıl olurda bu kadar baskıya rağmen neden beklenildiği konusunda bir açıklama yapılamamasını açıklayacağım. Bakın artık her kurum mükakattan önce güvenlik soruşması yaptırmaya başladı. Buna ilk başta inanmayabilirsiniz, 2000-3000 kişiye neden bakılsın demeyin, artık hiçbir kurum riske girmiyor, güvenlik soruşturmasında elenmesini gerektiren sebeb olmamasına rağmen(yasal açıdan) ufacık bişey olsa mülakatta eliyorlar ve mahkeme ile geri dönüşünün önünü kesiyorlar. Bu artık her kurumda böyle. Güvenlik soruşturmalarınız bitince mülakat tarihlerini belirlemek 1 gün beklenilmez. Burda yok bakan onayında, yok cb onayında gibi safsatalara da inanmayın. Mülakat tarihlerini belirlemek için bakan onayı oluru alınmaz, kurum bunun iznini ilk önce kadro açısında aldıktan sonra herşey kurumun elinde. Geçen bir yazı daha okudum, bu gazeteci tabi öğretmenler daha fazla alana hitap ettiği için haber yapmış olabilir, en azından mülakatlarla ilgili araştırma yapmış, haber yapmış, çalışma yapmış. Kendiside mülakatların öncesinde soruşturma yapılmasına karşı olduğunu beyan etmiştir. Bu gazeteci üzerinden mağduruyetinizi anlatmanızı öneririm, kendisine toplu mailler mesajlar atılabilir. Öğretmenlerle ilgli haberi sonrası kendisine dönüş yapılmış el altından tabiki onuda köşesinde yazmış, iki dknızı ayırıp okumanızı tavsiye ederim.
https:/ /www.haberturk.com/yazarlar/sevilay-yilman-2383/2345101-turkiye-1incisi-de-olsan-kpssde-elenebilirsin-cunku
-
Ön soruşturma ilk defa yapılan bir şey değil. Her zaman yapılıyor bu zaten. Bunun içinde süreç uzamaz. Yani A bakanlığı 60bin adam için 3 ayda bunun tamamlıyor da B bakanlığı 6 ayda bunu yapamadı demek saçma olur ki zaten soruşturma süresi kanunla olan bir şey. O süre içinde tamamlanması gerekiyor.. Yani o yazı ile alakalı değil bizim beklememiz