2018 GUY Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı Mülakatları
-
Dün burda sivaslı aradık bulamadık bugün istanbulda yaşayan arıyoruz onunda bulamıyoruz. Bakana soru sormanıza gerek yok bir zarfa gazete ilanını koyup korumalarına vereceksiniz isterseniz bir yazıda yazıp zarfa koyabilirsiniz. İsterseniz isim soy isim dahi yazmayın. İstanbulda yaşayan illaki vardır burda çok basit zor birşey yok korumalara mektup vermek. Hatta bayan bir arkadasımız varsa korumalara ısrar ederse bakan beyle de görüştürürler
-
@paretowilfredo bi haber yok mu hala üstad
-
Ben istanbulda yasiyorum fakat dediginiz gibi kolay degil programa katilmak
-
@issizmezun prosedürü nedir katılmanın bilginiz var mı ?
-
Arkadaşlar güvenlik soruşturması sizin de bildiginiz üzere 5 6 ay sürmez. 2 ay gibi bir zamanda halledilir. Birćok örnek de verebilirim başka kurumlardan. (Ysk vs.) Sürecin uzaması kurum kaynaklı tabi ki. Bakanlığın kendi özel durumu var, yapılanma vs. Aksini iddia edenlere itibar etmeyiniz.
-
@okan44 bilmiyorum ama katilacaklar bellidir diye düşünüyorum yoksa proseduru bilen varsa yonlendirsn bizi
-
@872 ayrıca şunu da belirteyim. Mülakat tarihlerinin açiklanmama nedeni KESİNLIKLE güvenlik soruşturması değil.
-
@issizmezun programa katılın demiyoruz korumalarına mülakat beklediğimizi gösteren bir yazı vermeniz yeterli
-
Arkadaşlar bence ntv yi arayalim. Bakin 15 kisi arasin ardi ardina o bile yeter. Aksama kadar hatırlatiriz.. belki sorma ihtimali olabilir.ayrica moderatoru ogrenebilirseniz mesaj atilabilir
-
Seda ogretir moderatormus
-
@sad38guy arayalım ama gençler ekonomi ile ilgili soru soracak kalkıp alımlarla ilgili sormazlar bakın bu fırsat bidaha elimize geçmez bakan ulaşabilme ihtimalimiz var ama gitmiyoruz oraya bir kişi gidip bir gazete ilanı verecek çok zor olmasa gerek evde oturarak o tarihler açıklanmaz zahmet olacak ama biri gitsin
-
Arkadaslar kurumu aradim belli degil dediler2 ay daha bekleyecek miyiz yine dedim olabilir dedi malasef beklemeye devam.
-
@heresyy üstten talimat gelmeden kurum açıklamaz bakana yada cb ye ulaşmamız lazım
-
@heresyy 2 ay daha derken hocam 6 aydır bekliyoruz zaten Onlar hep klasik cevapları veriyorlar zaten.. Kendileri de bilmiyor. Telefona bakan memur zaten, onlara sisteme yükleyin paylaşın diyorlar sadece. O yüzden onların dediğini çok fazla ciddiye almayın
-
@köyün-ağası hocam bak fazla umitlenme bunu sahsen soylemitorum.gecen sene bende cok ugrastim aradim ntv yi soramiyolar. Demwk istediğim gitmekte kolay degil kisiyi kale alacaklarınida sanmiyorum. Ama seda ogretire yazilabilir.
-
Az önce Berat Albayrak'ın danışmanlarından birisi olan bir abimizle görüştüm. Süreç ile ilgili bilgi talebim üzerine yaptığı geri dönüştü. Bugün Berat Beyin özel kalemine konuyu danışmış, konunun tamamen bakan beyin insiyatifinde olduğunu aktarmış. Sadece öğrendiklerini aktardı.
Şimdi madem danışman neden konu hakkında kendisinin bilgisi yok gibi soru işareti olmasın diye şu bilgilendirmeyi de yapıyım, her danışmanın ilgilendiği, uzmanlık alanı farklı oluyor.
Ben de güzel şeyler duymak istiyorum ama duyduklarım bunlar malesef.
Kurumu aradım memur şunu bunu dedi, eğitimdeki hoca onu bunu dedi, yan komşu bakanlıkta çalışıo şöyle düşünüyor gibi bilgi kirliliğini bir nebze olsun bertaraf edebilmişizdir umarım.
Konunun bakanla ilgili olduğuna inanmak istemeyen arkadaşlara da başarılar. -
@milwaukeebucks süreci öğrenme isteğim ise gazete ilanından önce net bir şey duyabilirsek, boşuna zorlukla topladığımız parayı ilana yatırmamak içindi. Bunuda belirtmek isterim.
-
@milwaukeebucks Danışmanın kendisi direkt Bakan Beye ulaşma imkanı yok mu kardeşim? Bu danışmansa eğer telefonu da vardır. Arayıp soramaz mı acaba?
-
@redcrossbjk kardes sen ciddi misin yaa ? Oyle arayip sormak rahatsiz etmek kolay mi saniyosun. Bi kendini yerine koy. Milyonlarca insanin gozu kulağı ekonomide. 2000 tane guya verilen onemi goruyoruz. Bunlarla cogu ilgilenmez bile.
-
@sad38guy artık demiyorum zaten gidip bakana derdini anlatacak ta yok burda. İstanbuldaki arkadaslar tamamen çekindikleri için mülakatta sorun olurmu diye gitmiyor bakanın yada cb nin konya ya gelmesini bekliyorum geldiklerinde gidişerim bilgi alırsam yazarım buraya