2018 GUY Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı Mülakatları
-
@rybczynski2 saat kaçta?
-
@redcrossbjk sorun yok hocam
-
@simón-bolívar 21.00 da
-
Arkadaşlar bugünkü NTV programı bizim için önemli fırsat gerçekten, öğretmenler eytciler tarımcılar yine doluşmuş bizim ön plana çıkmamız lazım, dünkü etkinlik gibi bol bol tweet, rt, fav yapıp ilanla birlikte kendimizi gösterelim.
-
Bu gece sesimizi duyurmalıyız bakan beye ne cevap verecek acaba çok merak ediyorum
-
@köyün-ağası konyanın merkezinde misin hocam. Bende konya dayım öyle bi durum oluşursa beraber gidebiliriz. Gerçi yakın bi zamanda konya ya geleceğini sanmıyorum cumhurbaşkanının.
-
Bu süreçle ilgisi olan, olmayan bütün arkadaşlarıma akşam tweet attıracağım. Mülakat bekleyen ama bir tweet bile atmayan varsa bu akşam atsın bari bakanın cevaplayacağı sorular çoktan hazır olsa bile sesimizi duyması lazım artık duysun...
-
@seyhan kardeşim aramış olduğun numara neydi acaba? Bizde arayalım. Numarayı paylaşır mısın
-
Arkadaşlar birşey söylemek istiyorum. Yanliş anlamayin sakın. Twitterda paylasimlar yapilmis gazete ilaninda emegi gecen gorunmeyen kahramanlara tesekkur ediyoruz falan. Teşekkur edilen kisilerin isimleri de tek tek sayilmis. Bir kac kisiyi tabiki ayri tutuyorum emekleri cok hem maddi hem de manevi. Ama aralarinda nerdeyse hic etkinliklere katilmayan maddi destegi de olmayan diger isimlere tesekkur edilmesi, her etkinlik icin saatlerini veren bir insan olarak bana dokundu sahsen. Emegi gecen yuzlerce insan var. Yani boyle bir reklama hic gerek falan yoktu.
-
@redcrossbjk 90 (212) 335 00 00
Ntv nin numarası arayın yklenin arkadaşlar bende atadım net olarak sorularmasını istediğimiz soru " gelir uzman yardımcılığı ve devlet gelir uzman yardımcılığı mülakat tarihleri nezaman açıklanacak" diye ekleyin en son -
02123350000
Ntv arayıp guy ve dguy sorulmasını rica ettim. Kayıt aldılar. Sorulup sorulmayacak kesin değil ama arayıp talep edebilir miyiz acaba? -
@mahlaki şimdi aradım kardeşim ve söyledim. Umarım sorarlar
-
@872 arkadaşlar o listeyi Whatsapp gurubumuzdaki bir arkadaş kendi içimizde hazırlamış o listede olup para yollamayan etkinliklere katılmayan kimse yok o listenin çoğu yıllardır etkinliklere katılan kişiler lütfen alınganlık etmeyi bırakın... Basitce yapılmış denilmiş birşey bile olay oluyor.
-
@mahlaki maddi kisminda yanildim sanirim eyvallah. Ama etkinlik kisminda yuzde yuz hakliyim. 1 bucuk senedir twitterdayim. Kac defa uyarmstim etkinlik vakti bos tweet atip destek vermeyenleri. Neyse öyle olsun bakalim. Eywallah
-
Güvenlik soruşturması falan hikaye.kuruma git işe başlıyınca tekrardan güvenlik soruşturması yapıyorlar.
Muhtemelen yeni alım yapmamak için.gerisi hikaye -
Arkadaşlar herkes ntv yi arasın gerekli birime bağladılar uzun uzun anlattım derdimizi sorumu kayıt altına aldılar mülakat tarihleriyle alakalı ismimi ve soyismimi rica ettiler korkmadım siz de korkmayın lütfeeeeeeeeen!!!!
-
Ben de şimdi aradım ve derdimizi anlattım, yayın birimine ileteceklerini söylediler, imkanı olanlar arasın arkadaşlar ne kadar çok talep olursa o kadar sorulma ihtimali artar.
-
Arayın arkadaşlar lütfen.. Birileri bizi duyurmazsa olmayacak bu iş. Daha net duyma imkanımız yok. 0212 335 00 00 imkanı olan arasın. Lütfen!
-
@872 ya hocam Allah aşkına ordaki isimlerle ben yazdan beri tanışığım çoğuyla irving fisher ın iibf derneğinin swn gerçek ismini biliyo musun orda soy ad bile yazmıyor sen nerden tanıyosunda yargılıyorsunki
-
@mahlaki ordakilerin yuzde 90ını taniyorum. Verdiginiz örnek harika irving fisher.:)