2018 GUY Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı Mülakatları
-
@sad38guy Kardeş torpil yaptırmak isteyenler bakan beyin kara kaşına kara gözüne aramıyor. Adı üzerinde danışman. Sadece bilgi talep edecek. Üslubuna dikkat.. Ne yapacak, ona onu sordu diye danışmanlıktan mı kovacak? Ayrıca arayıp sorsun demedin. Acaba yapar mı dedim, sorabilir mi dedim. Kendimi koydum ayrıca yerine. Ben sorarım!
-
@sad38guy kardesim madem ilgilenilmeyecek o zaman memur ihtiyacim var diye taa 8 ay once ilan vermesinler. Imamlari vergi mufettisi muezzinleri gelir uzmani yapsinlar olsun bitsin. Her yil 10 bin tane imam muezzin aliniyor zaten bu senelikte boyle olsun nolacak sanki.
-
Ntv aradım durumumuzu anlattım bakan beye iletecekler
-
@redcrossbjk kardeşim Keşke senin hayal ettiğin gibi olsa, o da özel kaleme sormasa, alo Berat ne oldu bu iş dese. Malesef işler öyle yürümüyor işte.
-
Simdi size genel cevap veriyim : TAMAMEN HAYAL GÖRÜYORSUNUZ. O İŞLER KESKE SİZİN DEDİGİNİZ GİBİ YÜRÜSE. BEN UMUTLANMAYIN DIYE SÖYLÜYORUM. YANI DANISMAN SORARSA ÖĞRENİR AMA KESIN SORAR CEVAPLAR DIYEMEZ KIMSE. DEMEK ISTEDIGIM BURDAN AHKAM KESMEKLE OLMUYOR. BIZ KENDI ACIMIZIDAN BAKIYORUZ BIZE ONEMLI GELIYOR. AMA UST DUZEY BÜROKRASİ DE ISLER BOYLE GITMIYOR. AYRICA BIR ARKADAS CB GELINCE KONYAYA VERICEM MEKTUP DEMIS. O ŞEKİLDE YAPILIRSA IYI OLUR ÇÜNKÜ KESINLIKLE İLGİLENİYORLAR.
-
@köyün-ağası dostum sana nacizane tavsiyem fazla yıpratma kendini. Olabilir çekinebilir insan boş yere bile olsa psikolojik olarak aklı hep orda kalır bazılarının. Elenirse birde sürekli ondan bilir. Bu işlerde gönüllülük esastır hem boşver yapan yapsın yapmayanın canı sağolsun. Asıl suçlular bizi bu hale getirenler. Acaba korumaya bi zarf versem benide fetöcü sayıp elerlermi diye düşündürenler. Yıllar önce fetönün yurdunda kalmış bu diye insanları eleyip, yıllardır fetöyü yağlamış siyasetçilere toz kondurmayanlar. Cebindeki üç beş lirayıda ilan için yandaş medyalarına peşkeş çektirenler... Sen şimdi siyaset yaptın diyen olursada ona cevabım ''hay siyaset kadar başına pamuk düşsün emi'' ...
-
@sad38guy Kardeşim söylediklerinde haklısın. Ortam gergin biz gerginiz ama işte umut.. Sadece insan bir umut kapısı arıyor. Kusura bakma. Umut fakirin ekmeği.. bizimki de kuru umut etmek
-
https://twitter.com/MesutAhlaki/status/1093481602464788480?s=19
Sn nureddin nebati yeni twit attı rt fav twit lütfen
-
@mrnobody yani bir zarfı korumaya verip bu şekilde düşünen varsa tekrar liseden eğitim hayıtına başlasın
-
bu güvenlik soruşturmasında neye bakıyorlar ? pkk fetö ailede var mı gibi şeyler mi nedir bilen var mı
-
@redcrossbjk kardesim bende 3 yıldır isin içindeyim o yuzden söylüyorum. Yoksa amacm kimseyi yargilamak değil.
-
Akşam Bakan Bey NTV de gençlerin sorularını cevaplayacakmış ulaşmamız lazımmmmmm
-
@rybczynski2 twiter etkinliğide şart sesimizi duyurmamız gerekiyor
-
@morand annen baban kardeşin senle ilgili fetö pkk ile bağlantın var mı, bank asya hesaplarında para var mı birde senle ilgili devlet memurluğuna engel yüz kızartıcı suçun var mı... Falan, filan kanka.
-
@beveridge-eğrisi ty broo
-
Arkadaşlar Bakanın akşam 21.00da ntv de olacağını hmb twitterda paylaşmış fav rt yapıp sizde twit atın lütfen çekinmeyin.
https://twitter.com/MesutAhlaki/status/1093501657030238209?s=19
-
Butun twitlerin altinda ogretmenler var yaa
-
@sad38guy 5 yıldır varız biz de kardeşim de dedim ya hep sadece bir umut.. Bende sana karşı biraz fevri davranmış olabilirim, kusura bakma
-
@mahlaki, içinde söyledi: 2018 GUY Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı Mülakatları
Arkadaşlar Bakanın akşam 21.00da ntv de olacağını hmb twitterda paylaşmış fav rt yapıp sizde twit atın lütfen çekinmeyin.
https://twitter.com/MesutAhlaki/status/1093501657030238209?s=19
Öğretmenlere meydanı boş bırakmamalıyız.Hazır bakanı yakalamışken sesimizi duyuralım.
-
@eomer kesinlikle katılıyorum lütfen katılım gösterelim