2018 GUY Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı Mülakatları
-
- Yılımda 4. Mülakatta atandım önce inanmadım valla pes etmeyen kazanır
-
@i̇ibfkpss idare mahkemesinde yurutmenin durdurulması ve iptal davasi acmaniz gerek. Bi avukattan yardim alsaniz iyi olur
-
@meç evet gelmişti ama ona takılmadılar yaş artık 31 olunca daha bi yere gidemez diye düşünmüş olabilirler benim için
-
@vural asil vazgecerseniz onlar kazanir. Yapmayin baska kurumlarda israrci olun
-
arkadaşlar benim de olumlu oldu çok şükür...kazanan arkadaşları tebrik ediyorum kazanamayan arkadaşlarımıza da sabır diliyorum çok uzun üzücü yıpratıcı bir süreç ben de 2016 dan beri kpss a serüveninin içinde biri olarak bu foruma buradaki bütün arkadaşlara teşekkür ediyorum bana çok şey kattı, benden çok şey götürdü ama inanın çalışınca kazanılabilecek bir süreç uzun vadede, ne desem nasıl üzüntünüzü paylaşsam bilemiyorum ama er ya da geç hak eden kazanacaktır. herkese iyi akşamlar.
-
Güvenlik soruşturmasında neye bakıyorlar
-
ELHAMDÜLİLLAH....RABABIME ŞÜKÜRLER OLSUN..
-
Allaha şükürler olsun kazandım herşey için çok teşekkür ederim foruma arkadaşlara ve pareto ya çok çok teşekkür ederim
-
@i̇ibfkpss bende aynı şeyi düşünüyorum neye göre elendiğimi bilmek istiyorum kazananlarda olup bende olmayan yetkinlik neydi? mülakattaki tüm soruları bilmeme rağmen elediler KPSSden ve kurum sınavından hatrı sayılır puanlar aldım mülakatta sordukları tüm soruları doğru cevapladim. Madem soruları cevaplamanın bir önemi yok aradıkları kriter ne? Tek aradıkları torpil mi? Ben çocuğumla ilgilenemedim ders çalışmaktan nerede verecekler benim hakkımı? Bu düzene dur demedikçe torpilimiz yok diye daha çok eleniriz
-
@vural yalnız değilsin cebimde eve gitmeye yetecek dolmuş parası kaldı ama eve nasıl giderim nasıl derim anacım elendim diye...
Oturdum parkta bekliyprum eve gidemiyorum -
@davetsiz Rabbim yolunuzu açık etsin hocam çok sevindim
-
@köyün-ağası hocam sizin için çok sevindim
-
@davetsiz çoook sevindim hocam hayırlı olsun
-
@babarossel benimde yaş 31 ..bencede aynı şeyi düşünmüş olabilirler
-
@pareto_wilfredo hocam teşekkürler çok forum takip eden biri değildim mülakat tarihlerinin açıklanma zamanı takip ettim ve sizi o zaman öğrenmiş oldum ondan sonra takip ettim ve üye oldum sizin ve diğer üstadların emeklerine sağlık.
-
@jellinek Kendinizi bu kadar yipratmayin. Hepimiz insanız ve bazı şeylere gücümüz yetmez. Siz elinizden geleni yapmissiniz. Halâ sorumlu oldugunuz bir hayatiniz var. Pes etmek yok...Anacın senin dert ortagin, her şeyin. Onun duası yeter. Gidin dökün icinizi en iyi o anlar sizi.
-
@legolas Onların olsun. Bu sistemle bu zihniyetle baş edecek gücüm yok. Tek muradım; adaletsizlik yapanın adaletle yargılanmasıdır. Ya burda ya da ötede.
-
@shadows hocam içim o kadar acıyor ki beddua da edemiyorum Allaha havale ediyorum. En çok da aileme üzülüyorum her defasında benden daha çok yıkıldılar.. Bundan sonraki ilanlara basvurmanın da bi anlamı yok herhalde yine almicaklar. Başvursam bile buna kötü etkisi olur mu açacağım davanın bilmoiyorum. Etkilese bile kaybedecek biseyim yok artik
-
@sad38guy, içinde söyledi: 2018 GUY Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı Mülakatları
Bi kamu kurumdan çalıştığı halde guy olan var mi tanıdığıniz ?
Ben varım hocam
-
@kaldorhicks eyvallah kardeşim