2018 GUY Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı Mülakatları
-
@umutsuzkullanici evli ve 1 çocuğu varkende vede yaşı 35 olup yürütenler var bu süreci. Yıkılmak nedir iyi bilirm
-
Bana yardım edin.. Yetti artik. Dava açacağım
Ne yapmam gerekiyor ilk olarak
süreç nasıl ilerliyor lütfen bilgisi olan yardım etsin bana -
@aslan-reyiz ben de merak ediyorum. Bilgi alirsaniz yazar misiniz
-
Bırakmayın diyen arkadaşlara sesleniyorum. Nasıl devam edelim. Kendi elimizde olan kısımları hallediyoruz. Gerekli hatta fazla fazla puanlar alıyoruz ama hiç kontrolümuzde olmayan yani mülakat denen kısım var. Adaletini herkes sorguluyor. Neden elendiğini bile anlamıyorsun tam olarak. Paranoyak oluyorsun. Şundan mi şundan mi elediler diye. Hem duygusal manevi hem de maddi anlamda yipraniyorsun.benim takım elbisem bile yoktu mesela gidip dünya verip takım elbise aldım hayatının en önemli olayında( bence evlilikten bile ciddi bir konu) süreç senin elinde değil. Süper kahraman bile olsan kazanamayabilirsin. Ben direk a grubuna yönelen tercihimi sorguluyorum. Yanlış yapmışım. Böyle bir sistemin parçası olmak istemiyorum. Çok tiksindim. Yukarıda 90 puanlarla olmadı diyen arkadaşlar var. Ne denebilir ki. Mülakatta 2 cümle kuramadım diyen 81 82 puanlı kazanan arkadaşlarım var. Neresinden tutacaksın. Belki olur diye bir daha bu kokuşmuş süreci mi yaşayalım. Maddi manevi emek harcayalım. Daha çok şey var da yazacak gücüm yok.
Not:not bu kokusmuslugu sadece referans üzerinden yorunlamiyorum. Tüm süreçten bahsediyorum. A zye tüm süreç. İyi akşamlar -
@rftugz emeklerimizin karsiligini aliriz umarim.. inancim olmasa da.. bu arada olmadi derken ankarada son yedeklerdeyim. Sira gelecegini sanmiyorum olmadi gozuyle bakiyorum
-
@meç istihdami on planda tutmuslar elbet var birkac kisi ama calismayan kesim girmis genelde..
-
Memur olup da kazanan var mı? Genelde yedeğe atmışlar.
-
@sad38guy evet benim de mülakatımda maaşım üzerinden çalışmama vurgu yapmışlardı ve yedekteyim
-
@umutsuzkullanici ben Denizli 1. Yedekteyim KPSS 85 kurum 87. Olmayınca olmuyor. Hakkımızda hayırlısı artık. Ama hiç birşey dünyanın sonu değil onun farkında olmak lazım. Herşeyin başı sağlık. Evlatlarımızın eşlerimizin sağlığın yerinde olsun bir yerlerde yicek ekmeğimiz vardır
-
@sourcherry nasıl vurgu yaptılar hocam
-
@sourcherry Bir önceki alımda ben yedektim valla o da zor bir süreç ama umut var en azından, şimdi ilk evrak tesliminde evrak teslim etmeyen olursa onların yerine hemen çağrılıyor ondan sonra başka yeri kazanıp gidenler oldukça yerine çağrılıyor sırayla
-
@meç bankacı olduğumu söyleyince en az 3500 alıyorsundur sen dediler ama bu bir hedef meselesi ve kpss ye 3 senemi verdim ben. Mülakatta ise sadece gülümsedim ve evet dedim galiba çok istekli görünmedim gib için
-
@sourcherry her şey sadece maaş olsa keşke
-
@ua1905 hayırlısı bakalım neyse ki bir işim var
-
Bazı iller kontenjanı dahi doldurmamış bir fikri olan???
-
@meç aynen öyle her şey maaş değil malesef
-
Arkadaşlar feragatler için bir başlık açabilir misin?
-
@ilanmılano bencede böyle bir başlık açılırsa faydası olur
-
@sad38guy valla bana çalışıp çalışmadığını sorular. Hayır diyince 2015 den beri kpss ye mi çalıştın dediler sonuç 0
-
@ücüncütekil hakkımızda hayırlısı artık