2018 GUY Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı Mülakatları
-
@ilanmılano ayni sekilde. Ben de yedekte sondayim. Dguy guy listelerine baktim ama tekntek karsilastirmak cok zor
-
@jellinek hakkin zehir zıkkım olsun kardeşim
-
@morand sadece belge goturceksiniz hocam. Sonra güvenlik sorusturması baslıcak. Sonrada cagırcaklar gel göreve basla die. Saglık kontrolu fln yok
-
@ilanmılano "yeni guy ilanı gelene kadar" listedeki kişilerin başka kurumlara atanması, feragat etmesi veya istifa etmeleri gerekiyor. yedek anca bu şekilde ilerler.
-
@cnkn Tamam hocam doğru diyosun ama pratikte ben önceki alimda su sehirde su sirada yedektim atandim yada atanamadim tarzı örneklere ihtiyaç var.
-
@ilanmılano o tamamiyle şans hocam. bildiğin gibi alım olmadığı için ona kesin cevap verebilecek biri yok. bakarsın tüm yedekler atanır sıra da size gelir inşallah.
-
KPSS 94, kurum 90 ve beşinci kez guy mülakatından elediler beni, ne diyebilirim ki, hayallerim, ideallerim, kaybettiğim yıllarım umurlarında değil, Allah’a havale ediyorum çok zor.
-
Bende bıraktım benden bu kadar gençler. Bugune kadar hep iyi puanlarım oldu en son puanım da bir bakıma derece denilebilecek bir puan 300 lerde. Ama demek o kadar kötüymüşüz ki son 2 guy alımında yedeklere girebilecek kadar bile kapasitemiz yokmus. Artık bir yerden sonra da bir şekilde para kazanmaya başlamak lazım maalesef. Umarım en yakın zamanda buradaki henüz atanamamış tüm dostlarımızın da atanma haberlerini duyarız. Allah nasibinizi bol eylesin dostlar
-
@ilanmılano çok güzel olur bence
-
@justice11 benim de ikisi de olmadı iyi de gecmisti halbu ki.nasip diyorum ama gercekten agır cok üzgünüm.kazananları tebrik ederim...
-
@gannicus ne olur bırakmayın... sizi hiç tanımıyorum ama bunu demek geçti içimden.
-
@tuntirikos Nasıl oluyor bu ya hayret edici bişiy yazıklar olsun bu puanlarla nasıl eliyorlar:(
-
@atlantiss23 Allah sabir versin.. puanim sizin kadar iyi degildi. Ama evliyken yuruttum bu sureci. Cok zorlandım. Cok emek verdim. Tek umidim buydu. Olmayinca yıkıldım
-
Çok şükür 3-4 senedir emek verip ve bir çok yenilgi tattığım bu yolda bugün zafere ulaşabildik. Darısı olmayan bekleyen arkadaşlara kaybetmek nedir çok iyi bilirim defalarca yaşadım. Allah o duyguyu kimseye yaşatmasa keşke ama malesef sistem böyle inşallah kaybeden arkadaşlara daha güzel yerler olur
-
@ücüncütekil Bende 2019 için hazırlanıyorum ama sizleri böyle görünce hem üzülüyorum hemde korkuyorum
-
Yedeklerde süreç nasıl işliyor acaba? Sadece listedekiler ayrılınca ya da feragat edince mi aranıyor? Kurumda bir eksiklik olması halinde dönüş yapılıyor mu?
-
@mirac65 bende feragat ediyorum
İstanbul -
@sourcherry bende merak ediyorum açıkcası. Bilen bir arkadaş aydınlatabilirse çok mutlu oluruz
-
Geçen alımdan ankara yedek kaçıncı sıraya gelmişti bilen var mı ?
-
@justice11 Hiç beklemiyordum bunu