2018 GUY Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı Mülakatları
-
Kazanan arkadaşları tebrik ederim. Hayırlı olsun. Elenenlere sabır dilerim inşallah önümüzdeki ilanda olur. Madem sonuç açıklandı tag belirlensin vakit kaybetmeden gündem olalım ttde.
-
Allahım şükürler olsun. İnanın ki Ben kendim kazanmış kadar sevindim. Nerdeyse ağlarım o durumdayım. 2 arkadaşıma da ben müjdeledim kazandığını. O mutluluklarını duymak paha biçilemezdi. Hepinizin gözü aydın olsun arkadaşlarım. Allah hepimizin yolunu açık eylesin. Sıradaki alıma da bize nasip etsin Rabbim.
-
Olumlu oldu çok şükür. Bugün duyum yanlış çıktı bunun için hevesini kırdığım olduysa affola.
-
Allah kazananlara hayırlı görevler nasip etsen kazanamayan dostların allah yolunu acık etsin bizler 2019 guy başlığında olcaz Pazartesi’den itibaren gündem oluşturmaya başlayacağız kazanamayan dostlarla beraber insallah yeni ilan getirtecegiz. Allah hepimizin yardımcısı olsun bizlerde insallah bu sevincleri yaşarız
-
@mundell-fleming ben de çok merak ediyorum bunu bir bilen yazsa
-
Hem dguy hem guy kazanan var mi ?
-
Kazanan kazanamayan herkesi tebrik ederim arkadaşlar. Kazanamayanlar üzülmesin inşallah daha iyileri olacaktır. Ben kendim sonuç beklemiyordum ama sayfayı sürekli takip ettim sizler kadar heyecanlandım. Eminim kazanamayanlar şuan çok zor dakikalar yaşıyorlardır ancak vardır bundada bi hayır. Bende vakıfı kazanamamışım oda bugün açıklandı. Bu sonuçlar daha iyi yerler için bizleri hırslandırsın hayırlara vesile olsun inşallah. Canınız sağolsun arkadaşlar. İnşallah daha yi makamlara gelirsiniz. Geçmiş olsun cümleten.
-
@morand hangi il hocam?
-
@shanks hayirli olsun insallah
-
Ankara kacinci yedege kadar sira gelir ?
-
Bu açıklanan sonuçlardan sonra tekrar soruşturma olacak mı yoksa nihai liste böyle mi?
-
@paretowilfredo Hocam öncelike size çok teşekkür etmek istiyorum, bu süreçte desteğinizi bir an olsun esirgemediniz.Allah sizden razı olsun Çok şükür benim de oldu Diğer arkadaşlarım umarım daha iyi yerlerde olurlar dualarım hep onlarla
-
Rabbim bizede kazanmayı nasip etti şükürler olsun kazanan arkadaşlarım hepinizi tebrik ederim kazanamayan arkadaşlar inşallah daha güzel işler size nasip olsun herkese başarılar
-
Hakkıyla ve emeğiyle kazanan arkadaşları tebrik ederim yani umarım öyle olmuştur. Kazanamayan arkadaşlara geçmiş olsun. Hayat devam ediyor, mücadeleye devam..Aramıza tekrar hoş geldiniz
-
Elenen arkadaşlarımızın canları sağolsun çok zor biliyoruz acınızı hissedebiliyoruz .
Biz yenş ilan bekleyenler olarak etkinliklere hız verip 18 puanıyla bi alım yapılması içim elimizden geleni yapıcaz.
Elenen arkadaşlar da lütfen pes etmesin bizimle el ele verip yeni ilan için uğraşsın .
Şurda 1 ay sonra yeni ilan gelse en çok onlar ve biz seviniriz .
Allah yardımcımız olsun 🤲 -
@mnurcan soruşturma yeni başlayacak.
-
Çok şükür benim de oldu
-
Merhaba dostlar yeniden.
Öncelikle yedekler konusu, yeni ilan ve diğer sorularınızı sakin kafa ile bi değerlendiririz. Şöyle bi durulsun ortalık evvela.Bir yıla yayılan bir süreci hep beraber yaşadık. Zor geçti gerçekten, süreç çok uzun oldu GİB rutini dışına çıkarak. Nihayete erdik hep birlikte. Kazanan çok güzel dostlarımız var. Hepsini tek tek yürekten tebrik ediyorum. Çok sancılar yaşadık. Sonu güzel oldu çok şükür.
Olumsuz netice alan dostlarımız var. Hatta bu aşamaya dâhi gelememiş, buralarda görmek isteyeceğim çok kıymetli, sevdiğim insanlar var. Her aşamada şansını yitirmiş güzel insanlar, vazgeçmeyin lütfen. Bugün olmadı yarın olacak inşallah. Dile kolay diyeceksiniz, belki kızacaksınız kifayetsiz sözlerime içten içe ama, bu işin çözümü bu. Yıkılmamak. Ben elimden geldiğince gücüm yettiğince yanınızda olmaya çalışacağım yeni süreçlerde. İsmet Özel'in dediği gibi, toparlanın gitmiyoruz. Yeniden başlayacağız. Allah yâr ve yardımcınız olsun, gönlünüze ferahlık versin güzel dostlarım.
-
@cnkn teşekkür ederim.
-
Kazanan arkadaslari tebrik ederim. ankarada yedek listedeyim. bilgisi olanlar hangi ilde kaçinci yedege kadar gelir dguy guy cakisma var mi bunları ogrenmemiz gerek. bence suan en önemli konu bu. kazanan arkadaslara hayırlı uğurlu olsun.