2018 GUY Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı Mülakatları
-
@83istanbul benim arkadaş belli değil edebilir ederse sana yazarım
-
Arkadaşlar kazananların sonucu hayırlı olsun inş. Listede yer bulamayanlara da Allah sabır versin inş. tez zamanda kazanırlar. Kalbini kırdığım tartıştığım kim varsa hakkını helal etsin çok zor zamanlar yaşadık gerçekten.
-
Hayırlısı ile süreci guy olarak noktaladık. Listeye giremeyen arkadaşlara Allah tan sabır diliyorum. Bundan sonraki süreçte yeni alımların gelmesi için herkese maddi/manevi yardımcı olacağım. Birlik olursak İİBF hak ettiği yere gelecektir.
-
Haydi hayirli olsun
-
Olmadı 4.senemdi ve yine olmadı...
-
Hepinizi canı gönülden tebrik ediyorum 🥳
-
Arkadaşlar kazananları tebrik ediyorum. Listede ismini göremeyenlere de Allah yeni ve daha hayırlı kapılar açsın.
@pareto_wilfredo hocam sizden rica edersem üyeliğimi iptal edebilir misiniz?
Saygılar -
Arkadaşlar geçen sene kaçıncı yedeğe sıra gelmişti istanbul ilinden
-
@jellinek Allah sana daha güzel yerler nasip etsin kardesim insallah bir gün olacak yolundan dönme..
-
Çok hüzünlü. Kazananları mi düşüneyim kazanamayanlari mi.
-
Hayırlı uğurlu olsun dostlar .
-
@suigeneris1876 4 oldu hocam
-
Balıkesirden feragat edecek var mı?
-
İki mülakat gir ve ikiside olmasın üstelik üstüne biri alması gereken sayıyı almasın neyse diyecek birşey yok yine hayallerimiz yıkıldı emeği geçen herkesi Allah'a emanet ediyorum
-
arkadaşlar birşey merak ediyorum. şimdi bizden saglık raporu kan testi göz testi bilmem ne hazırlayıp kuruma vermemiz istenilecek mi ? bu aşamadan sonra ne yapacagız
-
Kpss +90 guy 90 dguy 93 Sozun kısası yazılı sınav puanın hiç bir şey ifade etmediğini bir kez daha görmüş olduk .
-
@pareto_wilfredo Geçen sene İzmir de kaçıncı yedeğe kadar sıra gelmişti?
-
O kadar puan al yedeklere bile gireme..
Yazıklar olsun -
@justice11 Alması gereken sayıyı almayan Dguy mu?
-
Kpss sınavım 87 guy puanım 87 mülakatta tüm soruları bildim sonuç: yedek hiçbir torpilim yoktu;referans adı altında torpille liste oluşturanları allaha havale ediyorum