2018 GUY Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı Mülakatları
-
@birgaripiibflii hayat ne garip inşallah sizin yemeğiniz kutlama yemeği olur dedim ve çok şükür öyle olmuş ama benim boğazım düğümlendi bir yudum su içebildim sadece orucumu açmak için...
-
orucunu açamayanlarda bugün.
-
3 yılın emeği çöp oldu.. benim puanımdan düşük alıp önüme geçen herkesi Allah a havale ediyorum
-
Ben kazandım sevindim ama kazanamayan arkadaşım için de bi o kadar üzüldüm hakkımızda hayırlısı olsun arkadaşlar..
-
@83istanbul feragat edeceklere 1 kisi daha ekleyelim. 6 kisi araniyor
-
@suigeneris1876 Sağolun
-
Kpss puanım 88 kurum sınavı puanım 94 mülakatta sorulan her şeye cevap verdim ama sonuç yedeklerde bile yokum hakkımı yiyenlerin öbür tarafta iki elim yakasında olacak nefes alamıyorum konuşamıyorum hakkımı helal etmiyorum
-
2 sene üst üste derece yaptım. 11 mülakata girdim, şimdilik 10 yerden elendim. Kazanan arkadaşları tebrik ediyorum. İnşallah bir gün sıra referansı olmayanlara da gelir
-
Bi kamu kurumdan çalıştığı halde guy olan var mi tanıdığıniz ?
-
Benimde yine olmamiş
-
Arkadaşlar yedekler için bir başlık mi acsak ?
-
@zenginmemur Ah be dostum.. Vazgeçmeyesin sakın ve iyice umutsuzluğa itmeyesin kendini. Biz hepimiz, yanındayız. İnşallah geçecek bu günler ve sen de gönlündeki noktaya ulaşacaksın muhakkak. Gönlünü ferah tut.
-
@shanks evet
-
@sad38guy bende bu sorunun cevabını merak ediyorum. Başka bir kamu kurumunda çalısmak mülakatlar da engel değildir umarım.
-
@atanamayan istanbuldayım. izmirden birisiyle becayis dusunurum vakti gelince
-
Ne yazacağım bilmiyorum, halkbank için bu kadar üzülmedim, bu ilkti. Belki de son bile değil... Kazananları tebrik ederim. Istanbul guy yedek için kaça kadar düşer tecrübeliler yazarsa çok teşekkür ederim şimdiden
-
@morand kanka kendini sal bir artık sevin
-
@ryan direk buraya ya da İzmir grubuna yazın
-
@beveridge-eğrisi bro seviniyoruz zaten ya. şükürler olsun :)) senin de tamam inşallah konuşamadık
-
Kaybettiğinde değil vazgeçtiğinde yenilirsin.Mücadeleye devam dostlar.