2018 GUY Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı Mülakatları
-
Yorulduk.
-
Her Pazartesi bir umutla başla Cuma günleri hüsranla bitir.
Bu arada mülakat beklemiyorum, bu süreç biterse bu tıkanmış KPSS A süreci belki iyileşir. Yeni ilan için umutlanırız. -
Son 45 dakika.. Geldi geldi gelmedi Merhaba Nisan diyeceğiz mülakatlar için
-
@redcrossbjk Nisan diyeceksek sevinelim yaza kalmasındansa...
-
@ezo Bu hafta cidden çok umutlu idim. Çok yerden gelen duyumlar vs. Bugün bitecek diye umut ediyordum. Sahi umut neydi, kimdi?
-
Maliye bakanı İzmir den canlı yayında arkadaşlar. Sanırım birer bardak soğuk su içme vakti geldi
-
damattan bize fayda yok naci ağbalı mumla arıyorum
-
@sssld neden ki noldu
-
@pepe35 Ben Mehmet Şimşek'i istiyorum. Onun zamanında 3bin 5bin gwliyordu
-
@köşeminderi hocam ekonomi toplantısına gelmiş. Aklında yokuz bnce
-
@redcrossbjk dostum ben en kötü örneği verdim,en azından iki kelam ediyordu.
-
@pepe35 Biliyorum kardeşim
-
@redcrossbjk aynen ben de umutluydum. Bir arkadaş 18i diyordu şimdi sıra 18 ini beklemekte
-
Birkerede "BURASI ÇOK ÖNEMLİ" iibf li genclere saglam kadro verecez dese konusmasinda.
-
@ezo Ben daha beklemeyeceğim. Açıklanmış olsa zaten birileri açıklandı diye haber verir. Yoruldum her gün bir umutla beklemekten.
-
Bu döneme denk gelen arkadaşlarım merak etmeyiniz...cektiklerimizi ahirette günahlarımızdan duseceklerdir ve sebep olanlara ekleyeceklerdir başka mantıklı ve rahatlatıcı bir açıklama bulamadım hatta üstüne dahada büyük mükafatlar vereceklerdir çünkü anca karsilar
-
@sssld lades oynasaydik saglam kazanirdik desene :))
-
Dua edelimde nisanda yapsınlar bu mülakatları zaten martta yapma ihtimali kalmadı
-
Hayat akıp giderken avuçlarımdan.Eğilip yerden toplayamıyorum parçalarımı. Ve artık her şeye çok geç demek için
Belkide çok geç.Şimdi ellerim bomboş sözlerim sarhoş
Gönlüm olmuş bin parça.Çoktan terk edip gitmiş işte bu sevda.Gözde olsa ne fayda.Oysa bir umuttu hep gönlü besleyen,dayan yüreğim diyen
Ama kapkara bir yel her yanı sardı.Bende bir tek can kaldı
Oysa bir umuttu hep gönlü besleyen,Dayan yüreğim diyen -
@köyün-ağası Bu şekilde giderse Nisan bile hayal kardeşim