2018 GUY Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı Mülakatları
-
@irvingfisher hocam aylar konusuyoruz. gün üzerine tahmini bıraktık
-
@mbguy her geçen gün aleyhimize yeni bir ilan gelmesi daha uzun süreye yayılacak sonuçta bunu kazanacağımız belli değil bi an önce gelse artık...
-
@morand çöktüğümüzün göstergesidir ay muhabbeti dolanıyorsa
-
Seçime 5 gün kala bakan tv programına çıkıp mülakat tarihlerini söyler yarın açıklanacak diye tv de de 1300 kişiyi maliye bakanlığına kazandırıyoruz. Hedefimiz bakanlıkta gençlerin daha çok çalışması vs diyecek. Aynen bu şekilde olacak
-
@köyün-ağası Ve uzun süre yeni alım da olmayacak.
-
Sunun surasinda 18 ine ne kaldi bu duyum da patlarsa bi daha beklemem
-
@biriibfli 18 diye duyum mu var
-
@maesteo burda bi arkadas 18i diye paylasmisti hocam mudurluk tarihlerini tutturan arkadas dguy basliginda yazmisti
-
@mhd
Haber burda alım sınırlamasına dahil olmayanda bu sayıya dahil edildi 2019 da hangi ilanlar geldi yada kesin gelecek
Diyanete 9500
Öğretmen 20000
Gsb 3000
Polis asker 10000
Bekçi 8000
Sağlık bakanlığı 12.000
Sayıştay hakimlik diğer birkaç bakanlıkla bu sayı doluyor zaten bakan kısaca kadro beklemeyin diyorhttps:// www. memurlar. net/haber/809357/2019-yilinda-toplamda-60-bin-personel-alinacak.html#.XGV5UyR0cCM.whatsapp
-
@biriibfli hadi inşallah
-
@köyün-ağası Hocam bizim alımlar hiçbir zman bunun içinde sayılmadı zten buraya bakarak gelmeyecek diyemeyiz ama gelmiyor o ayrı tabi
-
@maesteo aynen bizim daha onceleri böyleydi şimdide böyle sınırlamaya tabi değil yalnız haberde kadro sınırlamasına tabi olmayan kadrolarıda bu 60bin içinde olduğunu yazmış
-
@köyün-ağası Hocam çok takılmayın bunlarca hep açılanır hiç ben kimsenin uyduğunu görmedim seçim yaklaşsın bizim dışımızdaki başkanlıklar gaza basar, biz hariç ama️
-
@köyün-ağası 10000 de Adalet Bakanlığı alacak yakın zamanda onunda ilanını görürüz
-
@ceterisparibuss kadro doluyor bakalım. 2018 kpss de ilk kez yüksek puan alanlara gerçekten yazık oldu biz yine dguy guy gördük mülakat bekliyoruz
-
@köyün-ağası seçime 5 gün kala 80 mılyonun karşısında 2600 adayın mülakatını söylemekle mi uğraşacak sence buna ihtiyacı var mı ayrıca o zamana kaldıysa tarıhlerın belırlenmesı bız yanmışız demektır
-
Biraz açlık ve vicdan herkese lazım her kesime gerek..
-
Hadi ben sabırlı ve sakin biriyim şu yere göğe sığmaz yaylar, koçlar gergin akrepler hırslı canı tez oğlaklar bu bekleme surecınde akıl sağlıklarını nasıl koruyorlar
-
@monopolcü Ben bi oğlak olarak akıl sağlığımı kaybettim. Mutlu tek bir günüm bile kalmadı. Her gün sonbahar bildiğin. Her yan yaprak döküyor. Gülmek nasıl bir şeydi unuttum..
-
@redcrossbjk bir oğlak olarak ben de aynı duygular içindeyim hocam...