2018 GUY Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı Mülakatları
-
@monopolcü bir akrep olarak az kaldı kendimi sokacam.
-
@monopolcü bir yay olarak özellikle bu ay ağır geçiyor bende:)
-
@monopolcü dguy mülakatın bekleyen oğlak arkadaşım çok gergin ilan bile atamıyorum artık bu süreçten çok bıktı çok...
-
@thorstein-veblen, içinde söyledi: 2018 GUY Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı Mülakatları
@monopolcü bir akrep olarak az kaldı kendimi sokacam.
ahahahhah sesli güldüm
-
Oğlak olarak görüyorum ve artırıyorum.
-
ne kadar çok oğlak varmış yahu:)
-
tüm oğlaklar burada toplanıyor
-
Bir yengeç olarak kabuğuma çekildim
-
@ezo yengeçler iyi gene sabır taşı gibi falanız. Ama süreç bizi de çatlattı artık.
-
Koc olarak hele bugun cok uzgunum kedim vefat etti
-
@monopolcü ben mulakat beklemiyorum ama bir Oğlak burcuyum. bu başlığı okuyunca üzülüyorum. Cunku sizlerin sureclerı tamamlanmadıkça bize ilan gelmicek. Gercekten yazık olucak 2018 kpss girenlere.
-
@tükendikagrubu ne dıyebılırım cok haklısın
-
Oğlaklar Çalışkan elemanlar onlar olmıcak kım olacak
-
@adige-pşaşe uwwwww çok çok üzüldümmmm başın sağolsunnn
-
@thorstein-veblen aman dikkat
-
Konu ne ara burçlara bağlandı ilk iletiden tek tek okumaya başlayınca rönesans tablosu gibi bir ortam görüyorsunuz
-
Oğlaklar her şeye olduğu gibi kavgalarına da sadıktırlar.
Oğlaklar inatçıdırlar, kavgadan kaçmaz, asla vazgeçmezler.
Oğlaklar ikinci olmaya tahammül edemezler, lider karakterlidirler.
Evet ben de Oğlak burcuyum dostlar Bu yönden sizleri düşmüş, pes etmiş, yılmış görmek beni üzüyor gerçekten. Tabi bu işin biraz mizahı, her biriniz gözümde gerçekten kıymetlisiniz ve mücadeleniz, sabrınız, tahammülünüz saygıyı hak ediyor. Bu süreçten bu seneki koşullara rağmen kopmayanlar inanıyorum ki sonunda istediklerini alacaklar. -
https://youtu.be/PhOkJyqAUts Bunu yapmak istiyorum
-
balık burcuyum yazan çıkmadı sanırım onlar bekleyişin 3. ayının sonunda gözyaşlarında boğuldular.
-
@paretowilfredo bir Oğlak ancak bu kadar net anlatılabilirdi hocam, eyvallah bence de bu sene bırakmayan bırakmaz. Allah sabır versin hepimize