2018 GUY Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı Mülakatları
-
Ya bilmiyorum boş avuntu da olabilir hayal de olabilir her şey olabilir ama ben nedense bugünkü işsizlik muhabbetinin bizim için olumlu olucanı düşünüyorum ️
Bugün haberler çok yüklendi bu konuya e seçim de yaklaşıyo
Yeni kadro olmasa bile mülakatlarla ilgili olumlu yansır bence. Bilmiyorum ️ umarım -
Ya bugun izmirde sayın bakan gençlerle alsancakta buluşmuş hiç mi içlerinde bizim mülakatların durumunu soran olmadı ya da yeni ilan durumunu vs pes valla pess
-
@esmeringa izmir guycular whatsappta falan bunları konusmuyor musunuz
-
@köyün-ağası grup ayrımından kastı, a-b-c diye kendi içlerinde ayrımı var. Büyük, orta ve küçük ölçekli mukellefler grubu olarak.
Bari uzmanlar icin de bi güzellik yapsalar. -
Hani bi fıkra vardır türkler bilmem kaç sene sonra dünyanın lideri olacak, çünkü diğer bütün ırklar uzaya taşınacak diye. Bizde o hesap bu gidişle mülakata kalan herkes guy olacak, ilgöç tü ziraat tı ptt derken herkes atandı bi biz kaldık yine. Burdan sayın berat albayrak bakanımızı saygıyla selamlıyorum. Adamın dibisin sen.
-
Merhaba arkadaşlar bir sorum olacak 2019 kpss'ye 5 ay kaldı kpss'ye kadar guy kadrosu gelirmi sizce?
-
@ceren-saklavcı gelirse çok büyük sürpriz olur
-
@ceren-saklavcı imkansız bişey
-
@ceren-saklavcı ben şunu düşünüyorum KPSS’ye kadar bizim mülakatlar yapılır mı
-
Benim asıl ruhumu sıkıştıran soru şu tamam diyelim ki kpss öncesi ilan gelmedi mecbur kaldık yine KPSS’ye girdik. Bi sonraki ilan yine bu kadar uzar mı acaba düşünsenize seneye bu zamanlar ya hala ilan bekliyo olursak
Yoksa kpss sonrası hemen ilan gelir mi daha fazla bekletmemek için
Bıktık artık belirsizlikten ... -
@ceren-saklavcı, içinde söyledi: 2018 GUY Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı Mülakatları
Merhaba arkadaşlar bir sorum olacak 2019 kpss'ye 5 ay kaldı kpss'ye kadar guy kadrosu gelirmi sizce?
@2577 dostum ne diyorsun
-
Vergi dairesinde personel eksikliği hat safhada şu yapılanma muhabeti bitsin illaki gelir ama kpss den sonra
-
@köyün-ağası keske bu eksiklige bu beklemeye karsilik mulakat asamasini atlasalar mulakata kalan herkes ise baslasa cok mu hayal olur
-
@rul0kat hayal olmaz bir kararla yapabilirler
-
@köyün-ağası yapsinlar nolur hepimiz sevinelim
-
@rul0kat gib ugrasmak istemiyor zaten mülakatla
-
Düşünsenize pazartesi telefon geliyormuş mülakata kalanlara tek tek. Ewraklarınızı hazırlayın iş başı
-
2018 KPSS’ye boşa girdik yani. Bizim çilemiz neymiş ya bir tane sınava giremedik şükürler olsun.
-
@sssld istemsizce gülümsedim
-
@grundig valla size gerçekten yazık oldu çok kötü bir zamana denk geldiniz