2018 GUY Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı Mülakatları
-
@redcrossbjk seçim yaklaşıyor nasılsa
-
Nisan forumdan baktırır, kitap defter aldırır
-
Yine başladı diyeceksiniz belki ama özlemişim ya bnim fikrim bu 3600 ek gösterge olayı uzatiyor.Niye derseniz Maliye personeli artık hak istiyor.Bu cagriya kulak tıkamak istemeyen maliye yoneticileri yapılanma var deyip süreci uzatmıs durumda.Yani demem o ki Gelir uzman ve yardimcilarinin statusu yada tasra uzmanlarinin durumu yani isteklerine cözum icin bizleri bekletiyorlar.Vmyde bu nedenle iptal olmustu.Dguyun basinda bir d harfi var diye 3600 ek gösterge esitsizlik yaratmis.Bunu soyleyen bir 25 yıllik gelir uzmani
-
Mali Hizmetler uzman yardimciligida bu sebepten bekliyir.Özlem gidermeye devam
-
@zenginmemur konuş reis konuş anlat:)
-
arkadaşlar bugüne kadar hep seçim dolayısıyla bekletildiğimizi , yani secim öncesi yeni bir ilan baskısı olmasın diye bizim mülakatı beklettiklerini düşünüyordum. Ama artık o trende kaçıyor ki , seçim içinde bekletilmiyorsak vay halimize ne kadar bekleyeceğimizi düşünemiyorum maalesef
-
@zenginmemur 25 yıldır gelir uzmanı mı? emekliliğine az kala 3600 ile emeklilik ruyası gören, muhtemelen bu ruya uğruna emekli olmayarak gençlerin önünü tıkayan 25 yıllık bi gelir uzmanı. Böyle bir adamın sözü makul bi söz değil dikkate almaya değmez.
-
dguy sayfasında haftaya güzel şeyler olacak dedi 2257
-
@toranj o arkadaş daha öncede 18 şubatta açıklanacak demişti
-
@jan-vesely o zaman doğru olabilir . alarm yanlış olsada daha öncede müdürlük mülakat tarihini söylemişti tarih bize çıkmadı ama neyse
-
@jan-vesely dalga geçiliyoruz
-
Önümüzdeki hafta için duyumlar hafta bitmeden geldi hızlanıyoruz gibi
-
@godot sende haklisin 20000 ogretmen alimi ve 3600 ek gösterge
-
Berat albayrak izmir vdk yı ziyaret etmiş orda bakana atamaları sormuşlar vmy için külliyede olduğunu kısa sürede sona ereceğini söylemiş bide grup ayrımının kalkacağını söylemiş artık grup neyse keşke izmirdeki arkadaslardan biri gidip sorsaydı
-
@köyün-ağası Hocam sadece VMY yi mi sormuşlar? Keşke GUY DGUY MHUY filan bunları da sorsalar mış.
Artık sahada olacaklar gördüğümüz yer de sormalıyız özellikle bakana. -
@mhd evet vmy nereye gittiğini takip etmek lazım ben genelde ediyorum bakalım yarın nerede olacak
-
@köyün-ağası hocam gittikten sonra haberimiz oluyor. Keşke önceden bilsek ona göre yerimizi alırdık.
-
arkadaşlar sürekli sosyal medyada donen şu hafta açıklanacak şu gün açıklanacak tarzındaki duyumlara kesinlikle itibar etmeyiniz hiçbir kimse ne zaman açıklanacağını bilemeZ ve söyleyemez süreç tamamlanır yetkili kişiler onay verir o zaman açıklanır .. zamanınızı bu tarz söylentilerle vakit ayırarak boşa harcamayın
-
@yorgun-_iibfli napalim hocam bir umut bekliyoruz diger turlu zaman gecmiyor
-
Valla ben 2018 kpss ye girdim ve sizden çok açıklanmasını istiyorumdur arkadaşlar emin olun. 7 aydır kpss ile alakalı tek sınava giremedim ve 5 ay sonra kpss 2019 var. Abim vmy. Vm geçiş yaptı onun bile yeri belli olmadı. Bu karmaşa insanı çok yıpratıyor çok fazla inanmayalım bence insanlara er geç açıklanacak. Çünkü her yanılgı yeni bir yıkım yaratıyor kendimize zarar veriyoruz . Hayırlı geceler