2018 GUY Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı Mülakatları
-
@köyün-ağası bu gidişlede yazık olmaya devam edecek. Bu durum yüzünden aklım çok karışık. Çalışmaya devam etsem mi bıraksam mı hala karar veremiyorum .
-
@grundig kpss puanın iyiyse hiç kpss ye çalışma nasılsa 2 yıl kullanacaksın gir bir işe tecrübe kazan
-
@köyün-ağası kpss ye girenler olarak Allah cezamızı mı verdı noldu ya bu sene. Üzülesim geliyo bu başlığa bakınca. Gelde üzülme şimdi
-
@köyün-ağası şu cümleyi bizim için de kuruyorlar biliyorsun dimi
-
@tükendikagrubu aslında böyle bir forum kurdular diye teşekkür etmemiz lazım yöneticilere. Bunlar gerçekler yoksa birileri sürekli size alım çok olacak çalışın der sizde durmadan çalışırsınız sonuç 0. Halen mülakat bekliyoruz. Bir yerlere atanmak için 2 yıldan fazla bir süre gerekli artık
-
hani derler ya bizim şer gördüğümüzde hayır vardır diye keşke o hayır gerçekten mülakata kalan herkesin iş başı yapabilmesi olsa
-
@köyün-ağası 80 civarı P48 ani bir alımda bu puan çalışmadığın zaman işe yaramaz ama oda ayrı bir çelişki
-
@kaldorhicks e bu gidişle oyle olacak baksana o zamandan bu yana polis bekçi ptt ziraat kaymakamlık ysk ve küçük alımlar oldu
-
@grundig sınavdan 80 üstü alan biri ilan geldiğinde çok rahat tekrarını yapıp girer kazanır ben askerdeyken kpss ye girdim terhis oldum guya girdim kpssden 83 aldım guydan 80 çok rahat yetiştirirsin
-
@monopolcü geçen bir haberde polis sayısının 15 temmuz 2016 tarihinden önceki sayısına ulaştığını söylemişlerdi. Artık yüklü polis alımıda zor gibi
-
@monopolcü yani almadıkları için birikti keşke öyle olsa herkes be kadar mutlu olur herkes mutlu olsun zaten
-
Ya gidişat ilan gelmez diye gösteriyo ama hani şimdiye kadar böyle bişey hiç olmamış ya belki diyorum ilan gelir yine de tabi haziran gibi filan mülakatlar yapılıp biterse. Ben KPSS’den önceki güne kadar umudumu kaybetmicem.
Bakanlıkta kimse demez mi ya hiç guy almadık göstermelik de olsa bi alım yapalım diye.
300-500 kişi bile olsa ?!?!
🤪🧐🤨 -
@gmzankr066 o kadar geçe kalmaz bence seçimden sonraya bırakılmak istenmiş olabilir
-
Bütün bakanlıklar personel alıyor akşam sağlık bakanı açıkladı 1400 personel alacağız diye. Bir tek maliye bakanlığı sessizliğe gömüldü cidden bravo...
-
Guy ve dguy mülakatlarının 5 aydır yapılmamış olması kpss'den önce Guy hayallerini ister istemez suya düşürüyor. 2018 mağdurları olarak ne olursa olsun umudu elden kesmemek lazım umarım 2019 başlığını görebiliriz
-
@kızıl-elma elbette gelir ama ben Kasım-Aralık gıbı geleceğini düşünüyorum bu durumda 2019 puanlılarla gırılecek
-
@köyün-ağası hayr ya onu demıyorum 2018 de polıs alımı yapılmadı mı ?
-
Şunu söylemek isterim, bizim yıllarımız gitti ama yeni başlayanlar hemen atanmak istiyorsa gk gy de iyi puan yapıp 1 sene içinde atanabilir. Yok benim idealim var diyorsanız kpss a da 3 5 seneniz çöp olabilir. Bunun yerine bağımsız denetçilik sınavı, smmm, yüksek lisans gibi yerlerden gitmek daha mantıklı. Guylar ymm olamıyor denetim yetkileri de yok. Vergi müfettişliğinde vardı ama onlarda 5 sene ders çalışıyorlar. Ayrıca zaten ilan da yok. Bunların hiçbirine bulaşmadan teşviklerle falan girişimcilik yapmak en mantıklısı ama imkan lazım. çabalarınızın karşılığını en hızlı şekilde almanız dileğiyle. nacizane fikirlerim bunlar, biraz farklı noktalara değinmek istedim.
-
Yeni haftaya gunaydin umarim o hafta bu haftadir
-
@biriibfli KEŞKE DEMEK İSTERDİM. ÜZÜLEREK BELİRTMELİYİM Kİ ''MAYIS:(''