2018 GUY Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı Mülakatları
-
@mi̇ll neye mayıs
-
Açıklanması mı mayıs
-
@irvingfisher önce yeterlilik mülakatları sonra dguy ve daha sonra guy şimdilik proğram bu yönde. bu tarih olarak mayısa denk geliyor. Yeni ilan 2020 ye kadar gelmeyecek süreç ne kadar uzarsa ilan baskısı da o kadar azalacak . düşüncesiyle hareket ediliyor.
-
@mi̇ll kesin icerden bir bilgii mi bu
-
ne güzel bir gün ki guyculara 18 martı verdi.. dguyculara nisanın ortalarını . gu culara ise mayısı.. verdi az kaldı el kulakta sela okunmak üzere
-
@garibanguyadayi yukarıdaki paylaşımım gerçek değildir duyum aldım diyenlere kafa yapma amaçlıdır.. arkdaşlar artık duyum yazmayınn yok yok çıkmıyor yeter piskolojimiz alt üst oldu yalan yere yazanlara hakkımı helal etmiyorum
-
@garibanguyadayi duyum paylaşmadım dostum olacak olanı aktardım size burada yazılanları okudukça yaşadığınız sıkıntıyı insanların prim yapmasını ve sizin duygularınızla oynamasını bir nebze azaltmak için paylaştım .
-
@mi̇ll 2020 ye kadar ilan yok.
Yıkıcı bir haber. -
@mi̇ll hocam dguy ne zaman peki nisan mi?
-
@mi̇ll kardeşim senin şu dediğin seçim öncesi yapabilecekleri bir sey degil bence. Bana da senin düşündüğün gibi geliyor fakat bugüne kadar her seçim öncesi bir gelişme olmuş. Tahmini bırakalım, net bir bilgi değilse boşverelim. Yine de teşekkür ederim yazdiklarin için. Hafta başı ve günün ilk saatleri hayaller yine yerle yeksan oldu
-
@mi̇ll 2023 olsun asıl hedef o
-
sınavları yapılmasaydı sanırım bunları da iptal ederlerdi. mecbur açıkladılar şimdi de bizi süründürüyorlar
-
Topunu Allaha havale ediyor kpss çalışmaya başlıyorum!!!
-
Arkadaşlar yarın Murat Güzelli hocanın grubunun düzenleyeceği twitter etkinliğine katılmayı unutmayın saat 18.00 da etkinlik yapılcaktır.
-
@mi̇ll duyum değil demişsin. Nasıl bu kadar emin olabiliyorsun kesin bilgiyse şurdan bilgi aldım deyin
-
Gidişatın kötü olduğunu biliyorduk ama bu kadar olduğunu tahmin etmiyordum. İl göç mülakatları oluyor sınav ARALIK ayında oldu ve mülakatları oluyor. Yazık günah bu kadar insanın emeğine....
-
18 şubat duyumunu paylaşan arkadaş kimdi?
-
@zenginmemur dguy grubunda 2577 diye bir kullanıcı adı okan birisi
-
@mahlaki kardeşim buna katılalım haklisinda artik kendimizin çalıp kendimizin oynamasından valla yoruldum. Hicbir sonuç alamıyoruz.
-
@mi̇ll @robert-malthus ergeni bu arkadaş. Eksiyi basın geçin.