2018 GUY Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı Mülakatları
-
@bg2603 kiminin işi var kiminin keyfi gelmedi kiminin keyfi yerinde kimi bunca zamandır hala dersine çalışmadı bundan sonra çalışacağını düşünüyor vs..vs..
-
@ceterisparibuss bi tek rahatsizim demekki bu durumdan olmasada olur diyebilecegim bir isimde yok malesef
-
Bakan tweet atmış oraya yazalım
-
Bakan üst üste twitler atarak bizi savuşturup etkinliğimizi sabote etmeye çalışıyor arkadaşlar. Adam uyanık çıktı yapacak bişey yok.
-
kurum sınavı sonuçlarının geç açıklanması ile mülakat tarihlerinin hala açıklanmamış olmasının sebebi aynı bence büyük ihtimal ya sayın bakana sunamadılar yada onay bekleniyor o sebeple twitter dan olabildiğince sayın bakana yazmalıyız arkadaşlar elbet oda görecek çünkü twitlerine fazla yazan kişi yok çoğunluk mülakat isterse kayıtsız kalamaz bence
-
20:30da #mülakattarihleriaçıklansın lutfen katilin arkadaslar
-
https://twitter.com/ankara_kusu/status/1063554565520465920?s=19
Arkadaşlar sayın bakanımızı etiketleyerek durumu iletin -
@mrnobody efsane yorum
-
Sözleşmeli öğretmenlik için birileri güvence vermiş. Mülakatlarda kpss puanına yakın puan verilecek, haketmeyen kazandırılmıyacak diye. Böyle şeyler neden bize uğramıyor. Demokrasiden yoksun kalmış üçüncü sınıf ülkeler gibiyiz. Yaprak döker bir yanımız, bir yanımız bahar bahçe.
-
@mrnobody tepkileri azaltmak için yaptıklarını düşünüyorum. Bir de o bahsettikleri +3 ve -3 arası haricinde verilmiş mülakat puanları mevcut.
-
Umarım bu hafta tarihler açıklanır
-
Artık açıklanmalı çok uzadı
-
@paretowilfredo hocam guy mülakat tarihleri ile ilgili duyumunuz var mı?
-
herkese kolay gelsin imece mülakat kitabı mülakat için yeterli mi imece mülakat diğer mülakat kitaplarına göre çok sade kalıyor diğer kitaplar sayfa sayfa yazmışlar gereksiz bilgiler çokfazla gibi diğer kaynaklarda
-
Bakan Twit atmış bence gene Kandil Kutlayıp Mülakatları hatırlatabiliriz Arkadaşlar. Yayalımm
-
@intermilan Malesef yeni bir bilgi yok dostum. Yeniden soruşturacağım biraz daha vakit geçtiğinde. Şayet son sorduğumda gelen bilgileri sizlerle paylaşmıştım. O belirsizlik ortadan kalkmış olsun diye bekliyorum yeniden soruşturmak için.
-
Mezun olduktan sonra 4. Yılım hala şu beklediğimize bakın . İsyan etmemek elde değil .
-
@bybredd etkinlik yapmamiz lazim biz hala oturuyoruz malesef
-
@bg2603 Hocam bekleyenlerin çoğu psikolojik bir zaman sınırı belirlemiş ve bu dogrultuda beklemeye geçmiş gibi görünüyor. Beklentiler ocak ortası olarak sekillendiginden birçoğumuz tarihlerin Aralık in ilk haftasinda belli olacağını düşünüyoruz. Hareketsizligin sebebi bu. Ancak unutmamak gerekir bu süreçte beklentiler hep olumsuz sonuçlandı. Harekete gecmezsek ocak ortası hayal arkadaşlar.
-
İibf nin kaderi bu beklemek hayattan bizim payımıza düşen bu sonu yok bu yolun o kadar etkinlik falan hiçbiri bi işe de yaramadı yorulduk artık yıllardır geçmeyen bir yorgunluk bu