2018 GUY Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı Mülakatları
-
@merve06 Komisyon nasildi acaba bir de bölümünüz neydi
-
Arkadaşlar çıkınca hakkında hayırlısı olsun dediler mi size de?
-
@venüsmer bölümüm iktisat komisyona gelince de oldukça iyiler ve yardımcı olmaya da calışıyorlar cevapları hatırlatmak için.
-
@denetcii Bana dediler.
-
@merve06 Teşekkür ederim:)
-
@ltfye yapılmakta ola yatırımlar ve ind kdv borçlu kasa alacaklı .2019 da tamamlanınca yapılmakta olann yatırımlar alacaklı binalar borçlu değil mi?
-
Arkadaslar sizede oldu mi komisyon uyeleri sanki benim mülakat devam ederken zil gibi bir butonlar cagiriyordular herhalde baska bir adayi cagirdilar sanki.
-
@senüzülme ben henüz girmedim başka il için giricem
-
@zenginmemur ben dışarıda beklerken fark ettim içeride biri varken mülakat devam ederken zile bastılar kapıdaki görevli kişi hareketlendi o sıra çay vs bi ihtiyaçları olduklarında öyle çağırdılar
-
@enki kaçıncı komisyon hocam
-
@denetcii 3. Komisyon.
-
@enki benimde 5 di hocam sanırım herkese diyorlar ama sgk da demediler bana elendim:)
-
Mülakatlar bitti şimdi de psikolojik mülakat başladı. Birine hayırlı olsun derler birine seni hatırladık falan bize demediler bunları o yüzden elendik mi diye düşünüyoruz.
-
@denetcii Benim arkadaşıma SGK da demişlerdi elenmisti
Cok da şey etmemek lazım. -
@enki hayırlısı olsun o zaman
-
@ezo iyi sohbet etmiştik halbuki böyle bi dilek duymadık ama::-)
-
@aroma başımız da kel değil anlamadım ki :)) neyse ben diyorum hocam size, Hayırlı olsun!
-
@ezo sağolun hocam size de hayırlı olsun tabii
-
@ezo hayırlı olsun demediler hocam! Hayırlısı olsun dediler olayı çarptırmayalım
-
@denetcii dünya sizin etrafınızda dönmüyor hocam bu mülakata 2bin kişi giriyor hayırlı olsun dedikleri de var onlar özelinde yazdım, bize demediler acaba olumsuz mu diye. Gereksiz alınmışsınız