2018 GUY Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı Mülakatları
-
10 bin gardiyan alıncakmış bakan açıkladı seçim öncesi sadece maliye sessiz yapılanma falan hikaye bence hakim yardımcılığı getirelecek ona rağman hakimlik alınıyor ısparta ve burdurda tanıdığı olan varsa cb ye ulaşsın bi zahmet
-
@redcrossbjk iste sorun o oligarşi direnmek istiyir.yani vergi dairesi mudurune hak vermek istemiyir belkide.Yeni atanmis vmy ondan ustun olsun istiyor.Veya vmyde ayrim yapiyir.
-
En basit örnek vereyim sizlere gecen vmy kazananlr grubuna yazdim kimse cevap bile yamzdi.Cunku cekisme cok var.Vmyler egitimde surekli mevzuatmi calisiyor bunlarin aralari yok mu var.Niye birisi bizim hakkimizxe bir kelime etmiyir
-
Biri beni durdursun yine kendimi tutamiyirum
-
@zenginmemur DUR!
-
@zenginmemur hocam 15 gün tatilde karadenizdemi kaldın aksanın bozulmuş :))
-
Arkadaslar dogru syn bakan il il geziyor ve gittigi her ilde suanda cok sayida elemana ihtiyac oldugu soyleniyor kendilerine, demekki planlanan seyler var yoksa boyle bir ortamda hazir alim bekletilmezdi
-
@fridakahlo Hocam yukarıda bir arkadaş en basit hakim yard konusunu söyledi. Eğer ihtiyaç varsa zaten alınır. Şubatta hakim yard gelip sonrasında bunu alacaklarında aldıkları hakimlerin hakları zayi mi olacak hayır. Birinin gerçekten çıkıp açıklama yapması lazım
-
@redcrossbjk hocam aciklanma yapilmamasinin sebebi calismalar devam ediyor henuz bitmedi yani netlesmedi, o yuzden bekletiliyor diye dusunuyorum mesela kurum da yonetici kadrosu bile henuz oturmadi
-
@fridakahlo gören de dün kuruldu sanır bakanlık. biz ülke olarak yine iyi gelmişiz 2019 a kadar herşey ama herşey allaha emanet güzel ülkemde
-
@albertcamus yok hocam hizli yazinva oluyor
-
@2577 var mı bir gelişme
-
Hıcmi merkezde oecd binasinda calısan bir guy yok en azindan yapilanmayi 3600 ek gosterge konusmalarini billiyordur
-
Bu nasıl duyum ya KPSS den önce ilan yok diyor resmen. Nereden duyduğunu da söylesin bunu söyleyen. Buna da ses çıkartmazsak yazıklar olsun bize
-
Suan bu arkadasa inandim nedense cunku 18i duyumunnu veren arkadas bugun aciklanicagni ama onceligi kime vereceklerini bilmedigini soylemisti. Gecen hafta da ugur sivka once yeterlilik mulakatlari olack yazmisti facebookta demekki dogru oyle olursa guy tabi mayisa kalir:(
-
meşhur 18 şubata gelmişiz bakalım müjdeli haber kime gelecek ya da varmı öyle bir haber...
-
Maliyenin şuan guy a ihtiyacı varken dguy u öne alıyorsa bakanlıktakilerde insan art niyet arar bu kadar saçma bir sistem olmaz
-
@köyün-ağası keske dguy u alsa hocam yeterlilik once olacakmis baksana
-
İmkanım olsa da teşviklerle birlikte girişimcilik yapsam imkan yok hiç bunlara bulaşmasam
-
@kaldorhicks şu an için kimseye bir haber yok kardeşim. Akşam 6'ya kadar yolu var