2018 GUY Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı Mülakatları
-
@köyün-ağası @pareto_wilfredo etiketlemeyü unutmuşum
-
Onu anlayabilmesi için static ip olması lazım. Mobil yada ev hattindan baglandigin zaman anlayamazsın aynı kişi olup olmadığını. Burda aylardır bekliyorsunuz bir duyum aldım üye olup yazayım dedim. Inşallah beklediğinize değer de hakkettiginiz kadroları alırsınız.
-
@bilmuh1111 nerden aldım duyumu ne kadar güvenilir peki
-
@bilmuh1111 ouw birde üstüne cool yapıyor. Şaka bir yana, duyum muhabbetine insanlar gergin ona sebep refleksler gelişti. Doğru olabilirsin, ama "6Ay" ha bugün ha yarınla geçti... Anlıyorsun.
-
@bilmuh1111 Dostum şimdiye kadar çok fazla duyum vs buraya yazıldı. Süreç hepimizi çok yıprattı. Lütfen duyum vs neyse artık lütfen ciddi değilse yazmayın. Burayı görüyorum umutlanıyorum ve ardına o umudum fos çıkınca gerçekten çok üzülüyorum. Buraya girmeyim diyorum ama bizi de bizden başkası anlamıyor ne yazık ki. Umarım doğrudur söylediğin ve açıklanır ama değilse gerçekten vebal altına girmiş olursun
-
@bilmuh1111 inşallah olur ama biz bu duyumları cok duyduk sadece duyumunuzun kayangi neresi siz kimsiniz?
-
@zenginmemur Sen bile atarlanmadan cevap yazmışsın sanki gelecek he hocam ne dersin
-
@redcrossbjk disiplin hapsi yaramış ona
-
@köyün-ağası yine en azından beni birisi durdursun falan diyor hocam daha önce valla kime salladığı bile belli değildi, yaramış yaramış
-
Arkadaşlar forumu ne zamandır takip ediyorum. Önemli bir kaynak bugünlerde büyük ihtimal açıklanacak dedi. Söyleyen kişiden dolayı yazdım buraya. Niyetim kimsenin hakkına girmek değil sadece duyumumu paylaşmak istedim.
-
@bilmuh1111 Eyvallah kardeşim..
-
@strtmn hocam ne diyosun hicbisey anlamadim
-
@bilmuh1111 o kaynağın isimini sormuyoruz ne iş yapıyor adam vergi dairesinde çalışan bir guydan bu hafta açıklanabilir diye işitiyor buraya geliyor duyum diye paylaşıyor
-
@bilmuh1111 hocam aciklanacak da ne aciklanacak yeterlilik mi guy ve dguy mu bunu ogrenebildiniz mi
-
@biriibfli maaşallah ne kadar çok açıklanacak şey varmış. Dguy için söylendi.
-
@bilmuh1111 evet malesef cok sey var aciklanacak. Umarim onceligi bize verirler
-
@bilmuh1111 hocam keşke herkes senin gibi söylemlerinde samimi olsa. Açıklanıp açıklanmaması hiç önemli değil..
-
@veliat34 eyvallah hocam.
-
@redcrossbjk hocam bn hiç atarli değildim sadece halinden memnun olup şükür edebiyati yapanlara bn karşiydım
-
Dguyu aciklayip guyu aciklamazlarsa ne yapcağız?