2018 GUY Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı Mülakatları
-
@zenginmemur kardeşim onlar da yapmıyor, onlar da tedirgin ama sen bazen topuzu fazla kaçırıyordun, durmuyordun yani
-
@zenginmemur hocam soru dguy içindi zaten. Bence aynı anda açıklarlar. Niye ayirsinlar ki.
-
@bilmuh1111 duyum için teşekkürler. Bilgiyi aldığınız kişi daire başkanı falan mı acaba?
-
@bilmuh1111 dguy aciklanipta guy açıklanmasa iptalin resmidir bu
-
Demekki dguy a daha çok ihtiyaç var
-
Yeni üyelik açıp duyum veren kişilere inanmayın arkadaşlar.
-
@bilmuh1111 Hocam kaynağınız yeni bir guy alımıyla ilgili bişey de söyledi mi acaba
-
@ezo önemli kaynak diyelim hocam.
-
@beveridge-eğrisi inanmayı geçtim. Ben şeyi bekliyorum "gib sitesi açılmıyor bende acaba açıklanacak mı" neden kimse bunu yazmadı çok beklemiştim kesin biri yazar diyordum
-
@köşeminderi evet ya bende de girmiyor hala ben de heyecan yaptım da hala 15 ocakta takılı kaldı
-
@beveridge-eğrisi eğrisi sende ben doğrusunu söylüyorum hocam. Insallah biter bu süreç.
-
@gmzankr066 yok hocam soru dguy hakkında idi
-
@bilmuh1111 "gibte şu pozisyonda şu kişiyle konuştum bana budu dedi" şeklinde açık bir açıklama yapışmadığı sürece ben inanmam. 10 kişi kim söyledi bunu diyor hala düzgün açıklama yok.
-
Siz onu boşverin de şu 18 şubat duyumcusunun duyumu 13 dk sonra patlayacak ve çok güzel söveceğim
-
@beveridge-eğrisi Bak bu konuda çok haklısın.
-
Facede de yazmış bu jean baptiste say kullanıcı isimli kişi sisteme yükleniyor mülakat tarihleri diye. İyi şükür bugünü de duyumsuz geçirmedik buna da şükür. Yarına ya nasip.
-
@msayar12 O troll sürekli yapıyor bunu
-
@msayar12 o dalga geçiyor gönderinin altına yaptığı yorumlardan belli 3 aydır her hafta duyum paylaşıyor
-
@redcrossbjk ahahahahaha aynısını düşündüm okurken @zenginmemur bile bu süreçte sakinleşti
-
@köyün-ağası gib sitesi de geç açılıyor bende de inanasım geldi bir an inşallah artık daha fazla uzamaz bu süreç.