2018 GUY Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı Mülakatları
-
Duyumculara sövesim var artık hele o mayıs yazan duyumcuya ekstra kayasım var kaç ay oldu lan mayıs ne kimse duyum muyum yazmasın arkadas herkes ne ogrendıyse kendıne saklasın mıllet kafayı yemıs zaten bide duyum dıye paylaşıp kendınıze sovdurtmeyın zaten kaç ay olmus artık duyuma muyuma gerek yok işin cıvkı çıktı zaten
-
@msayar12 yok valla hocam ben de anında açılıyor
-
Merhaba dostlar. Güvendiğim bir dostumdan haberler var.
Gelen bilgilere göre bir hareket var. Daha net şekilde iki gün işaret ediliyor ancak yine de bu hafta diye yorumlamak daha hayırlı bu haberi. Tabi buna da kesin diyemem bu belirsizlik içerisinde dostlar ama haberler boş değil. Teyit edebilirsem daha net bilgi alabilirsem tekrar yazacağım. -
@paretowilfredo hocam allah razı olsun bugünkü bilgi kirliliğinden sonra çok iyi oldu haberlerinizi bekliyoruz
-
@paretowilfredo Allah razı olsun diğer haberlerle örtüşüyor inşallah bu hafta bu iş biter
-
@paretowilfredo peki önce guy mu dguy mu bide 2 gün derken tam anlamadık
-
@köyün-ağası 2 tarih var diyor yani bu hafta icin
-
@paretowilfredo hocam yeterlilik olmasın Guy için mi aldığınız haber
-
Ayni anda mi olacak peki hocam?
-
@paretowilfredo allahhh hareketlilik mi var🤩🤩 çall Bee zurnacı çall çall çall!! Guycuların aşkına Dguycuların hatrına aylık sipalinin uğrunaa çalll
-
Bir ayrım söylenmedi dostlar. Her iki alım olarak yorumluyorum ben bunu. Aksi bir haber gelirse paylaşacağım.
-
Pareto da yazdıysa duyumlar boş değildir o hafta bu hafta olsun artık
-
@paretowilfredo bizi bilgisiz bırakma başkanım bugün lütfen
-
Pareto bey yazdığına göre sevinebiliriz
-
@bilmuh1111 paretodan onay geldi başkan yıprandık bu süreçte kusura bakma
-
twitter da etkinlik olmacak mı?
-
@beveridge-eğrisi önemli değil hocam. Yeter ki açıklansın herkes bi rahatlasın.
-
@bitkin öyle bişey olsa paylaşmazdı bizimle bence pareto hoca
-
@paretowilfredo aaa güzel bi haber
-
Sonunda ciddi bir umut olduguna göre arkadaslar calismak icin kaynak var mi?