2018 GUY Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı Mülakatları
-
@paretowilfredo hocam liste açıklayıp tarih belirleme değil mi bu iş ne aşama olabilir ki sona gelindi ,az kaldı, aşama tamamlandı gibi açıklama ne biliyim biraz garip
-
@beveridge-eğrisi İnanmıyorsunuz dostum ama yapılanma bahsettiğim şey. Çok kez açıkladım aslında bunu. Kurumun Bakanlığın herkesin en önemli uğraşı uzunca süredir bu konu.
-
@paretowilfredo yok hocam ben yanlış anladım o zaman. Tarih belirleme süreci varda onu belirlemeye çalışıyolarmış gibi anladım. Yapılanmadan geciktiği belli zaten.
-
@paretowilfredo Hocam mülakat beklemeyen ama KPSS A sürecini olumsuz etkilediği için biran önce bitmesini ben de bekliyorum. Bu yüzden çabanız için teşekkür ediyorum.
Hocam asıl sorum bu hareketlilik MHUY, Defterdarlık MUY veya yeni yapılanmada ünvanlar ne olacaksa o kadrolar için de umut kaynağı olabilir mi?
Yukarda bahsettim kadrolar için durum nedir?
Tekrar çok teşekkür ederim. -
@beveridge-eğrisi İki süreç iç içe dostum esasında. Sizi bu denli geri plana iten şey yapılanmada hemen her gün değişen durum. Sona gelindi dedikleri şey de gerek yapılanmada taşların oturması, gerekse size dair durumlar. Size dair böyle söylenmesinin sebebi yapılanmaya dair bir şeylerin netleşmesi. GİB her şeyi ile hazır zaten. Bunu bir çok kişiden işittim, başka işiten dostlarımız da olmuştur. Kurum Bakanlığı hatta bizzat Bakan Bey'i bekliyor. O yüzden söyledikleri cümle her anlamda iki duruma da işaret.
-
Tarihler bu hafta içinde açıklansa mülakat en iyi ihtimalle Mart olur mu acaba yada Nisan mı ?
-
Ben de kendi kendime bu yapılanma ne zaman biticek belli bi takvimi var mı acaba diye düşünüyodum çünkü 5 yıl da sürebilir mesela ... sona gelindiğini ya da bi yol kaydedildiğini duymak biraz mutlu etti beni teşekkürler @paretowilfredo
-
@mhd Yapılanma tamamlandıktan sonra evet belki eskisi gibi bir altın çağ yaşanmaz dostum ama Bakanlık ihtiyacın hasıl olduğu kadrolara belirlenmiş unvanlarla alım yapacaktır. Kurulacak kurumlar, bağlanacak başkanlıklar vs. belli olsun ve yayımlansın. Sonrası bu denli sancılı olmaz diye umuyorum. Bunu ummamdaki en önemli sebep, Maliye'nin özellikle de GİB'in süreçleri sündürmek gibi bir adetinin olmaması. Olağanüstü bir durum yaşıyoruz. Bu normalleşecektir inşallah. Dediğim gibi eskisi kadar olmaz belki ama en azından ihtiyaç olan kadrolara alım yapılır.
-
@şampiyon Tarihi net olarak bilmesem de 2 kişiden bugün, bir kaç kez de daha evvel GİB'in süreci yapabileceği en çabuk şekilde bitirmek istediği dostum. Gerçekten onlar da sıkıldı bu kadar uzamasından. GİB inisiyatifine geçtiğinde süreç yönetimi süratlenecek diye düşünüyorum. En azından söyledikleri bana bunu düşündürüyor.
-
@gmzankr066 Dostum yapılanmada süreci uzatan en temel unsur, her grubun daha iyisini istemesi ve bu konuda bastırması. Kimi kendi unvanı üzerinden düzenleme yapılsın istiyor, kimisi eski statüsünü korumak istiyor, kimisi durum iyileştirmesi umuyor. Herkesin bastırdığı bu ortamda Bakanlık optimumu aramaktan yorulmuştur sanıyorum.
-
@paretowilfredo İnşallah hocam.
-
@paretowilfredo Hocam bi kaç defa okudum da ben anlamadım:( bu hafta açıklanacak mı açıklanmayacak mı? Kafam o kadar dolmuş ki çözemiyorum yazılanları
-
Al benden de o kadar @paretowilfredο üstad kısa vadeyi bu hafta olarak yorumlarsak orta-kısa vadeyi ne zaman olarak yorumlamalıyız bu durumda
@redcrossbjk, içinde söyledi: 2018 GUY Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı Mülakatları@paretowilfredo Hocam bi kaç defa okudum da ben anlamadım:( bu hafta açıklanacak mı açıklanmayacak mı? Kafam o kadar dolmuş ki çözemiyorum yazılanları
-
@phateh Halkbank da çok soru sordular 20 dk kaldım ayriyeten grup mülakatı da vardı guy mülakatına d giren arkadaşım vardı guy mülakatı daha basitti dedi ama tabi kişiye göre değisiyo durumlar her halükarda çalışarak girmek lazım
-
@redcrossbjk özet yapılnmada aona geldi kısa süre içinde açıklanacak mart gelmeden açıklnck belli ki
-
@paretowilfredo hocam bende mulakat surecı beklemiyorum ama buradakı bütün mulakat surecı bekleyen arkadasların Allah yardımcısı olsun. Ayrıca size de tesekkur ederız. Cabanız ıcın. Sızın bahsettiğiniz altın çağ yasama durumu, gıb ıcınde gecerlı mı yanı 1000 den az guy alımı gelebilir mi, merak ettim .
-
@tükendikagrubu zaten il göçte bunu gördük. Yapılan az sayıdaki alımdan
-
Üstad @paretowilfredo orta-kısa vadeyi max ne kadar süre olarak yorumlamalıyız yani en geç ne zaman açıklanır tahminin? Sordum ama kaynadı sanırım?
-
@paretowilfredo ustadim keske bu uzayan sistem degisikliginin kamuya alimda yaş icinde esnetilse 35 olan yas 40 a cekilse haybeye 4 yil gitti 2016dan sonra...
Yaşin 40 cekilme ihtimali de olsa keske
Bu mumkun mu ? -
@tükendikagrubu Yani dediğim gibi bir rutin oluşacaktır dostum ancak buna dair net yorum yapmak icin erken. Eldeki süreçleri bi halletsin de Bakanlık. O vakit geldiğinde buna daie bilgiler sorarız elbet.