2018 GUY Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı Mülakatları
-
@nonbisinidem Benim çıkarımım kısa vade bu hafta orta-kısa vade bu ay dostum. Öyle bir pus var ki kurt olmak da işimizi kolaylaştırmıyor bu ortamda.
-
Guy ve subaylık(hava) Arasında kalsanız hangisini seçerdiniz?
-
@yamanoglan Dostum daha evvel de konuştuk bunu. Mümkün olabilir ancak bu bambaşka bir tartışma ve talep konusu. Yeterince talep edilirse -ki muhalefet eden aday da çok bu hususa- olabilir elbet.
-
@optimumblue3 subaylık. guyu düşünme bile
-
Eyvallah üstad sağolasın
@paretowilfredo, içinde söyledi: 2018 GUY Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı Mülakatları
@nonbisinidem Benim çıkarımım kısa vade bu hafta orta-kısa vade bu ay dostum. Öyle bir pus var ki kurt olmak da işimizi kolaylaştırmıyor bu ortamda.
-
@paretowilfredo Hocam, yanlış anlamayın beni lütfen. Her sabah bir ümit ile yatıp ardına öğleye biraz buruk aksama ise yıkık girince söylenen her sözün, duyumun kıymeti oluyor. Bunu sözüne güvenilir insanlardan duyunca daha çok beklenti içinde oluyor insan. Bu kesin olacağı anlamında değil, yanılma hata etme de var. Size sözüm yok asla. Her seferinde umudun kırılması yüzüne artık anlamıyorum sanırım ya da anlamamaya vuruyorum beklenti içine girmemek için:) Eyvallah yine de bilgilerin ve paylaştığın için
-
@paretowilfredo bir baska sitede anket yapmislar dostum yuzde 70 oraninda 35 yas kalkmali yada 40 olmali demisler yuzde 30 ise kalkmamalo.demosler
Yani yuzde 42 si kalksin yuzde 28 i 40 olsun diyerek yuzde 70lik kesim degisiklikten yana ama ya kalakra ya 40 olur bilinmez -
@optimumblue3 guy da tercih ettiğin yer ailenin yanımı? Subaylık sürekli dışarı da olucaksın ve ailenden kopuk bir hayat. Hava kara deniz değil olay da askerliği gerçekten istiyorsan yapabilirsin diye düşünüyorum çok kutsal bir meslek ama ödünler vermen gereken de bir meslek. Kendi şahsi düşüncem kardeşim.
-
@redcrossbjk Hak veriyorum dostum. O nedenle iyice süzmedeb bilgi aktarmiyorum size. Özellikle guy dguy konusunda her zaman temkinliydim. Duyumlar havada uçuştu her birini de soruşturdum bugüne dek forumda söylenen tarihleri. Hepsinde de olumsuz yanıt aldım. Bu kez hava ilk kez olumlu. Bu nedenle de size olduğu gibi aktardım dostum. Yine olumsuzlansa bu durum onu da aktaririm. Bakalim bekleyip göreceğiz ahvali.
-
@paretowilfredo Eyvallah kardeşim:)
-
@msayar12 dostum izmirliyim ailemde İzmir’de guy da izmir seçmiştim o yüzden olursa ikiside, çok büyük bir tercih yapmam gerekecek
-
@köyün-ağası neden usta
-
@optimumblue3 hava da eğitimi izmirde alıcaksın daha sonra diyarbakır malatya vs dolaşıcaksın:) hangi birimleri seçtin istihbarat seçtiysen direk subaylık seç ama, pilotluktan sonra en iyi birimi:)
-
@optimumblue3 kara olsa neyse de hava ise kesinlikle subaylik
-
Bugün resmi gazete bir kaç atama yayımlandı. Şimdi diyeceksinizki bizle ne ilgisi var. Şöyle açıklayım ; bu atananların içindeki isimlere bakıldığında ne demek istediğimi daha iyi anlayacaksınız. Örnek vermek gerekirse,
Kredi ve Yurtlar Genel Müdürlüğüne atanan Recep Ali Er ; kendisi Recep Tayyip Erdoğan’ın öz mü öz kuzenidir. Yani demek o ki, bir devlet aile şirketine dönüşmüş halde, şimdi Maliye de bakan, damadı . Şimdi bu adam kimden korkacak ? Kime hesap verecek ? Yaptığı işlerle ilgili bir korkusu olacakmı ? Yani bir devletin kurumlarının, SAYDAMLIK ve HESAP VERİLEBİLİRLİK ilkesini kaybettiğinde bu yaşadığımız olaylar daha çok yaşanır. İstediğiniz yere şikayet edelim, sesimizi duyuralım , o ne diyorsa o. O ne istiyorsa o. Malesef kamu kurumlarının da içi boşalıyor, eski kurumsal hafızalar bir bir temizleniyor, ne yazıkki bir devletin hafızası teyammülleri, ezberleri kayboluyor. Gelir İdaresi Başkanlığı ömrü tarihinde hiç böyle bekleme, belirsizlik olmamıştır. Geçen yıl keza SGK aylarca bekletti, Aile Sosyal desen 1 seneyi geçip hala sonuç bekleyenler var. Lakin dostlar bundan sonra herşeyin daha da kötüye gideceğine her alımda her sınavda daha da garip şeyler olacağına adım gibi eminim. Çocuklarımızın geleceği açısındanda oldukça endişe duyuyorum. Diyecek bişey yok....
https:// www. memurlar. net /haber/810327/19-subat-2019-tarihli-atama-karari-yayimlandi.html
-
orta kısa vade için son 9 şunun şurasında 28 ine ne kaldı demek çok zor geliyor artık
-
Şimdi bugün bekleyelim mi
-
@köyün-ağası hocam artık her an her şey olabilir
-
Bu hafta açiklancak duyumu daha mi baskın suan?
-
Hiç heyecan yok bende nedense.