2018 GUY Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı Mülakatları
-
@paretowilfredo güzel haber için teşekkür ederiz
-
@paretowilfredo hocam yeterlilik mülakati bizden önce olacak diyorlar onun için ne diyorsunuz
-
@taylor Dostum eldeki duyum şu an bu. Olan tüm detayları aktarırım malumunuz. Dahası olirda paylaşacağım.
-
@paretowilfredo hocam yeni guy ve dguy ilanı kpss öncesi mümkün mü sizce?
-
@mehmetkvl Zor bence dostum ama bu o dönemin sorusu. Bu süreci bi atlatalım da evvela.
-
@paretowilfredo hocam sadece beklenen sinavlar mi sonuçlanacak yeni ilan yok mu?
-
@paretowilfredo, içinde söyledi: 2018 GUY Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı Mülakatları
@mehmetkvl Zor bence dostum ama bu o dönemin sorusu. Bu süreci bi atlatalım da evvela.
-
Allahım sana geliyorum
@paretowilfredo, içinde söyledi: 2018 GUY Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı Mülakatları
Merhaba dostlar. Güvendiğim bir dostumdan haberler var.
Gelen bilgilere göre bir hareket var. Daha net şekilde iki gün işaret ediliyor ancak yine de bu hafta diye yorumlamak daha hayırlı bu haberi. Tabi buna da kesin diyemem bu belirsizlik içerisinde dostlar ama haberler boş değil. Teyit edebilirsem daha net bilgi alabilirsem tekrar yazacağım. -
seçimler yaklaşıyo diye açıklıyorlar büyük ihtimal ama bundan sonra guy ilanı gelmesi beklemek büyük saçmalık olur ki iki üç yıl ne seçim var ne bişey.
-
Tarihleri gördüğüm an o rahatlamanın ve içimde sıkışmış bunaltının etkisiyle büyük ihtimal içli içli ağlayacağım artık kazanmayı çoktan geçtim hakkımız olanı versinler artık ya
-
Ben en son sınav zamani calismistim. Stres oldum vallahi nerden caliscaz ? Kaynak var mi?
-
@phateh ben de 300 sayfalık guy mülakat kitabı var Tuğrul Koçer’in in 100 sayfa calışıp bıraktım Nisanda düğünüm var napsam tekrar mı çalışmaya başlasam
-
@eliff tabiki başla hem vakit geçer hem stresini engeller
-
@phateh 3 yıldır bu süreçte olduğum için çoğu şeyi biliyorum sanırım ama yine de insan çalışmayınca içi rahat etmiyo
-
@eliff hocam sizin düğünü yedi düvel duydu zaten Allah mutluluğunuzu daim etsin
-
@mrnobody ahaha valla çakışmasından korktuğum için sürekli söylüyorum herhalde teşekkür ederim ️
-
@eliff 3yillikta olsan mülakatta kal gelebiliyor. Nacizane tavsiyem calis cifte düğün yaparsin insallah
-
@phateh Halkbank mülakattan tecrübem var çok abartılacak bişey değilmiş ama zaten çalışmadan girmem içim rahat etmez hepimiz elimizden geleni yapalım da gerisi nasip şu mülakata kalan herkes zaten hakediyo inş her birimiz güzel yerlere geliriz emeklerimizin karşılığını alırız
-
Tekrar Merhaba dostlar. İki ayrı dostumdan iki ayrı haber var. Bana gelen bilgileri kendilerine ilettim ve soruşturmalarını istedim. İki ayrı yetkiliye sorduklarında birisi yakın olduğunu belirtmiş, diğeri ise bir belirlilik yok ama sona gelindi demiş. Hatta her ikisinden de yapılanmaya dair bazı bilgiler de geldi. Aslında yapılanma hususunda epey bir yol katedildiği ve artık taşların yavaş yavaş yerine oturmaya başladığı dile getirilmiş durumda. Bu nedenle mülakatla alakalı olur çıkmış ama dediğim gibi; birisi sorduğum şekli onarken diğeri net bir dönem vermeden sona gelindiğini söylemiş.
Bu iki yanıt da olumlu denebilecek haberler ancak birisi kısa dönemi işaret ederken diğer, orta-kısa dönemi işaret ediyor. Takdiri size bırakıyorum. Umarım çok gecikmez artık hava olumlu iken bu denli.
Aklıma tek ihtimal olarak yapılanma konusunda yeni bir kulis ve eldeki taslakta bir değişim durumu bu durumu tersine çevirecek seçenek olarak geliyor. Bunun dışında umuyorum ki artık vuslata az kalmıştır.
Az daha sabır dostlar. Yüzüp kuyruğuna kadar geldiniz. Olumlu-olumsuz haber aldıkça aktarmaya devam edeceğim. -
@eliff bu süreç tarihin en yipraticisi oldu. Hepimiz icin iyi olur umarim. Halkbanki bilmiyorum ama burda cevabindan kelimelerle soru sorduklarina şahit oldum. O yuzden bence çalışılmalı. Tabi diğer tüm şartlar sabitken bu dediklerim gecerli