2018 GUY Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı Mülakatları
-
@köyün-ağası kardeşim hala hata mı veriyor?
-
@redcrossbjk ıphone akıyor️
-
@redcrossbjk evet girmiyor arkadaslarada link i attım onlarda da girmiyor
-
@maesteo sorun bende mi acaba
-
Iphoneda saniyesinde giriyor
-
@köyün-ağası kardeşim sen bir geçmişi temizleyip tekrar denesene bazen öyle şeyler de olabiliyor
-
geçen bize duyum veren arkadaş statik ip falan filan dedi o bilgisayar mühendisiydi o olsa anlardı da ama bi mülakat tarihi için site girmemezlik yapmaz diye düşünüyorum ya. bende de error veriyordu şuan giriyor
-
Explorer den dene hocam malesef bisey yok
-
error 503 backend fetch failed bir sunucu taraflı hatadır. Ziyaret ettiğiniz site error 503 backend fetch failed hatası veriyorsa, bu o sunucu teknik sorunlar yaşıyor demektir. Siz, site ziyeretçisi olarak, siteyi daha sonra ziyaret etmelisiniz. Hata sizden veya bilgisayarınızdan kaynaklanmıyor. Web sitesinin teknik yöneticileri sorunu çözene kadar sayfa açılmayacaktır.
Bazen bu durum bir yeniden başlatmadan kaynaklanır. O zaman çok kısa süre bekletikten sonra tekrar siteye girmek isterseniz sorunun düzelmiş olduğunu görürsünüz.
Bazen web siteleri yanlış yapılandırmadan veya aşırı yoğunluktan dolayı hizmet veremez duruma gelirler. İşte böyle durumlarda biz normal site ziyaretçilerinin karşısına error 503 backend fetch failed gibi bir hata mesajı çıkartırlar.
Varnish cache server, bir sunucu yazılımıdır. Amacı web sitesine gelen ziyaretçilere daha hızlı içerik sunmaktır. 503 backend fetch failed hatası, Varnish cache server yazılımına ait bir hatadır. Varnish cache server 503 backend fetch failed hatasının anlamı şudur: Sizin siteye giriş isteğiniz alındı ama web sitesi yazılımı henüz bu isteğinize cevap veremiyor.
-
@redcrossbjk aynen şimdi kontrol ettim hala aynı
-
Hayallerimiz çöp oldu o zaman ins yarın açıklanır ne diyelim
-
Ben anlamadım nasıl bazılarında giriyor bazılarında girmiyor ya yalan söylemiyorum gene şimdi baktım gene girmiyor hıcbır şey anlamadım
-
Belki bakım falan bir şey yapıyorlardır hazır gece yogunluk yokken
-
@gannicus o yoğunluğu biz yapıyoruz gece gece:)
-
@köyün-ağası Bi hesaba katamadılar:)
-
@gannicus bizi hesaba katamadılar:)
-
@gannicus evet hata veriyor bende de
-
LG den bildiriyorum şakır şakır giriyor maşallah
-
Şaka gibi ya hakimlik tarihide belli olmus.Guy mu hakimlik mi bütcede siskinlik yaratir.Resmen unutulduk oligarsi bir kez daha maliyede gücu eline aldî
-
Hakim alir ayda 9000 tl guy alır 4500 tl.Hakim olmak icin adliden bahsediyorum 70 baraji olmadan ilk 3000e gir referans saglamsa tamam.Guy ise yılllarca bekle mülakarta elen.Guya girdikten sonra pisman olanlar bu nasil hayat