2018 GUY Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı Mülakatları
-
dün heyecan yaptırdınız uyku bile uyuyamadim
-
Hala açıklanmamış, ya rabbiim kendimi keseceğim şimdi
-
merhaba bir gelişme var mı acaba @pareto_wilfredo
-
Öğretmenlere yeni bir 30bin atama olacak biz daha 1000 kişinin atamasını tamamlayamadık.
-
bu gidişe daha çok bekleriz
-
@köyün-ağası delirmemek elde degil biz aylarca bekliyelim adamlar ne güzel kadrolarını aldı
-
13bin askeri personel alınıyor. Sözleşmeli er ve erbaş.. Öğretmenler için yeni alım takvimi gelelecek bu ay. Biz sen bekle kardeşim, daha sabrın vadesi dolmadı
-
Gercekten artik bu işin suyu cıktı.İnsan bu kadar beklemeye ne yapardi diyip hicbir sey yapamamk insani cileden cikartiyi.Bu kadar beklemeye başka bolum kazanır okurduk.Yazıktır
-
Lise ögrencilerinin elinde fizik kimya biyoloji matematik kitaplarini görunce icimden gecmiyor değil.Beklemekten olsa gerek insan bosta olunca işsiz olunca gozu bir sey görmuyor.
-
@zenginmemur elinden bir şey gelebilir yakın zamanda basın açıklaması yapılacak oraya katılabilirsiniz mesela. Herkes bu durumdan şikayet ediyor kendini yırtıyor ama iş icraate gelince başkası yapsın benim yerime diyor. Öğretmenler basın açıklaması yapsaydı binlerce kişi olurdu . Salı günü göreceksiniz İİBF ne kadar güçlü neden öğretmenler alıyor kadroyuda biz alamıyoruz.
-
@varolistan valla ben de korkuyorum o günden . Bi gidicez 10 kişi toplanmış olucak diye çok korkuyorum.
Ben mülakat beklemiyorum yeni ilanın peşindeyim ama mülakat bekleyip de oraya gelmeyen çok insan olucak.
İnşallah herkes aklını başına alır diğer türlü gerçekten rezil olucaz... -
@varolistan planlarimda var zaten ancak umudum yok benim.Gazete ilanı v.s bizim durumumuz farkli kamuda memur alımı var diyecekler yetkli ksiler.Bizim istegimiz neden bos yere bekletiliyiruz.Polis asker ogretmen alimi bizden her zman fazla oldu olacak buna bir sey yapamayiz.Bizim tek yapacagikiz sey artik iibflerin kapatilmasini ve aof sacmaligina son vermemzi olacaktir.Meslek kazandirmayna bir bolum okunmamali.
-
@gmzankr066 yani aslında gene her şey başkaları tarafından ayarlanmış Murat hocam ve yanındakiler uğraşıyor bize sadece orda bulunmak kalıyor ama ona dahi eriniyoruz. Biz gücümüzü gösteremessek kimse de bizi sallamaz böyle 6 ay mülakat tarihi bekleriz.
-
Milletvekilleri twitterdan destek veriyor inşallah cuma günü çok kalabalık olacak Ankara ve sesimizi duyacaklar artık...
-
@varolistan muhendis alimida cok az veya mimat alimida ancak bn hicbir muhendisin kamuya girmek icin yillarca issiz bekledigini yada aylarca mülakat bekledigini bizim sorunumiz bu
-
@varolistan Cuma günü pardon salı nerden çıktı
-
Ankarada bir sürü insan var sürecin içinde olan dershaneye giden onlar gelse bile çok fazla insan olur
-
Ya ogretmenlerde mulakattan geciyor ama adamlarda biz toplantiya katilirsak elerler bizi endisenize katilmiyir miting veya gayrimesru bir yuruyus degildir hersey prosedure gore yurutulecek lutfen ankaradaki arkadaslar duyarli olalım
-
@varolistan öabt ye 300 bin, alan sınavına 50 bin kişi girdi. Öğretmenlerle bizi karşılaştırma durumu sıktı artık ya.
-
@beveridge-eğrisi 300bine 30bin, 50bine 1000 o da aylarca mülakat bekletiliyor taş olsa çatlar bir de bu açıdan kıyaslayın