2018 GUY Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı Mülakatları
-
@beveridge-eğrisi tabiki öğretmenler daha kalabalık ama bence 50 bin de az değil
-
@beveridge-eğrisi 6 ay içinde öğretmenlere
Eylülde 20 bin
Şubat 20 bin
Martta 30 bin
Bu hakkaniyet mi şimdi -
Bir tek bizim etkinlik mi görülmüyor ben anlamadım dün 230 bin tweet girdiler hop al sana atama gecen ay yıne 400 binleri gördüler hop bir kadro daha bız her gün yapalım yaprak kımıldamaz cok ilginç
-
@monopolcü bir de taglerinde 40bin atama diyolar tak 40bin geliyor 20bin diyolar 20 bin geliyor bizim istediklerimize bak 2bin,3bin sayıyı artırsak olcak gibi bence
-
@monopolcü Toplumda bir öğretmenin işsiz kalmasıyla bir iibflinin işsiz kalması aynı değildir. bir de öğretmenler daha kalabalık biz burda 20 25 bin ya varız ya yokuz.
-
Çok garip değil mi sizce de biz toplasak max 30 bin bu iş ile uğrasan insanz ve aslında iş imkanımız daha geniş her kuruma lazımz tek bir yerde çalısma imkanımız yok o halde böyleyiz hani senede 10.000 bin alım olsa toplamda bize güle oynaya yeter ama senede 2000 toplamda göremyrz artk. Üstelik ihtiyac da var kurumlarda duyuyrz ama Malesef.
-
gib in sınav duyuruları sayfası hata veriyor.
-
@mrvdrk normal haberlere ekleme yapmışlar kardeşim
-
@köyün-ağası ben ondan bahsetmiyorum. 15-20 binin etkileşim gücüyle 250 bini neden bir tutuyoruz? Elimizden geleni yapıyoruz gazete ilanı,sosyal medya falan. Öğretmenler gibi bir olamıyoruz lafını çok saçma buluyorum.
-
ömrümüz çürüdü gib sayfasına baka baka
-
@scarabeus ekonomi daha değerlidir ülke ekonomik olarak batsın bakalım okumak kimin aklına gelir
-
@msayar12 o kısım ayrı olay zaten
-
Bu kadar mı zor şu aralıklarda açıklanacak yahut böle böle nedenlerden sürüncemede diye açıklama yapmak.Gelinen aşamada madem duyarsız kalınan tek kitle biziz,onlara en güzel cevabı vermemiz gerekiyor.
-
Benim bütün ümidim cuma günü hem basın açıklaması var hemde etkinlik hayırlısı..
-
gib.gov.tr’ye girmekten ciğerim soldu. Hayır ders falan da çalışamıyorum. Hiçbir şey yapamıyorum.
-
@mbguy Sabah 9 gibi bilgisayarı açıyorum akşam 6ya kadar sürekli sayfa yenileyip duruyorum. Tüm aktivitem bu oldu benimde
-
2018 puanına alım yoksa söylesinlerde askere gidelim arkadaş
-
arkadaşlar bu cuma günkü açıklamanın detayını bilen var mı. ben uzaktayım gidemeyecem ama ablam ve eşi ikisi de avukat, ankara da oturuyorlar onları yollayacam. bence fırsat bu fırsat mülakat yapmadan herkesi atasınlar diye bi açıklamada yapalım : ))) çünkü bu kadar kişi bu kadar bekledi ama yarısı hüsran olacak maalesef...
-
@pepe35 kiminle 15 bin kişi birleşse bi köye muhtar seçtirir anca. Zaten bu yüzden önemsiziz. Onlar için siyasi bi tehdit oluşturmuyoruz.
-
@mrnobody Katılıyorum. Gruplar da 400 bin iibfli işsiz diye söyleniyor ama a grubuna çalışan topu topu 5-6bin kişi.