2018 GUY Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı Mülakatları
-
-
@sonmaliyeci paemi bekle kardeşim, olmadı pomeme girersin oradan denersin guyu falan
-
@paretowilfredo Üstad var mı herhangi bir gelişme? Bugünde bitti yine hayaller çöp oldu
-
Bugün de bitiyor Allahını seven bir güzel haber getirsin be kardeşim. Yok mu bir durum?
-
İYİ PARTİ Milletvekili Sn Hüseyin Örs mecliste İİBF lilerin Sorunlarını dile getirdi. Sesimiz Duyuluyor. Cuma Günü daha çok ses getirecek.
-
@mhd Ne zaman kardeşim?
-
@mhd hocam konusması ile işgili video yada resim varsa hemen twitterdan paylaşalım vekil hesabında bişeypaylaşmamış
-
öğretmenlerin 20bin alım takvimi yayınlandı. Gelecek ay talep alacaklar.. Helal olsun cidden adamlara
https:/ /www.memurlar.net/haber/810734/meb-yeni-ogretmen-aliminda-takvimi-acikladi.html -
Smdi 2018 puaniyla hic guy almicaklar mi bosa mi calistik o kadar
-
Berat albayrak saat 23.00 da ülke tv ye konuk olacakmış bari bu defa istanbuldaki bir arkadas bakana ulaşıp bir mektup versin. Arasak bile sorularımızı iletmeyecekleri kesin
-
Yahu öğretmenlere habire atama veriliyor biz daha Mayıs ayındaki ilanın mülakatina giremiyoruz. Twiter etkinliklerimiz hiç bir ise yaramıyor bizi bu ülkeden göndersinler bu vebali altından nasıl kalkicaklar
-
@mhd Hüseyin hoca zaten KTÜ de İİBF hocasıdır, güzelce ulaşılabilse sesimizi duyuracaktır diye düsünüyorum zaten
-
@taylor ben hayatımda boyle rezillik ne gördüm ne duydum acınacak hale geldik, memur atamasını ogretmen atamasından ıbaret sanan buyuk bır kesım var.
-
Öğretmenlerin 2.ataması yapılıyor :))
-
@engin0516 herkesin herseyin sırası gelir elbet
-
@köyün-ağası kardeşim bakan bey bu işten çoktan haberdar vermek istese bir mektupla vermez emin olalım
-
önemli olan ANKARA etkinliği şuan
-
@köyün-ağası Bugün kardeşim Meclis Tv yi izliyordum. İİBF li işsizin bilmem kaç ülkeden fazla olduğundan bahsetti kardeşim.
Ben de AK PARTİ Gurup Baskanvekılı Sn Özlem ZENGIN'nın Meclis Telefonunu aradım özel kalemi şu an Mecliste sorunlarınızı söyleyin iletirim dedi. -
@redcrossbjk Bugün kardeşim.
-
@modigliani-0 önemli olan her fırsatta kendimizi hatırlatmak yoksa nasılsa bekliyorlar deyip ağırdan almaya devam edilir