2018 GUY Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı Mülakatları
-
@vlkrt var ben gordum izmir guy listesinde
-
Umarım guy olup şehir değiştirmek için girenleri ve guy dengi işi olanları elerler şahsen kendim işsiz olarak yaklaşık 3 yıldır o kadar zor bi psikolojik sınavdan geçiyoruz umarım son bulur bu sınav.
-
@vlkrt hayır becayiş oluyor yahu bu insanların derdi ne kaç bin kişi işsiz guy dguy için 7 aydır ne çileler çekiyorlar adamların gül gibi işi var il değiştirmek için tekrar mülakata kalıyorlar inşallah elerler böyle yapanları yazık günah az düşünce ya azıcık düşünce.
-
@north-remembers geçen alımlarda guy olup tekrar il değiştirmek için girip mülakatı geçen olmuştu
-
@north-remembers çok kaba,çirkin bir tabir olacak ama öylelerine biz nimet azgını deriz ki yaptıkları bundan başka bir şey değil. Onca insanın hakkına giren varsa Allah görsün ne diyim...
Hayır bir de böylelerini sistem neden otomatik olarak elemiyor onu da anlamıyorum. -
9500 diyanet personelinin bile mulakat tarihleri aciklanmis yaa
-
Bakan mart ve nisan da yapisal degisiklikler olacak yönünde soylemde bulundu..
-
@issizmezun diğer adaylar bize bakıp haline şükretsin diye bekletiyorlar:)
-
Kpss ye girdiğimde istanbul da zaten Guy olduğunu söyleyen biri il degistirmek için tekrar Guy için başvuru yaptığını söylemişti. Istanbul da koşullar zor falan demişti.
-
@sad38guy nasıl yani kaçırdık biz? Bu yeni yapılanma olayı mı acaba ?
-
@sad38guy, içinde söyledi: 2018 GUY Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı Mülakatları
Bakan mart ve nisan da yapisal degisiklikler olacak yönünde soylemde bulundu..
Yani kurumdan , bakanlıktan mı bahsetti yoksa ekonomi genel anlamda mı ?
-
https://twitter.com/kanal7/status/1098315045325455360?s=19 yani şunun altında bile alakasız talepler. Bizden kimse yok
-
@issizmezun Puanlarida cok komik 50 ile mulkt goruolar
-
@köyün-ağası annelerin çocuklarına parmakla gösterip bunlar gibi olma sakın diye tenbihledikleri güruhuz biz
-
Ben anladığımi anlatıyim o an. Yapilanma süreci var dedi iste 10 ayda 16 yil gibi mi ne çalıştık dedi .. bir yapilanma surecimiz var dedi mart nisan ayinda vs. Büyük degisiklikler planliyoruz. Basta ekonomiden bahsetti finansal piyasalarin derinlesmesi vs. Dedi. Ardindan birkac bisey daha söyledi su an tam hatirlamadkm ama kanaatimce o cümleleri maliyr icin dedi. Ben ona yordum açıkçası..
-
@besiktas35 bu yapilanma olayını söylüyor muhtemelen..
-
@kaldorhicks Geldim geldim Stabil dostum ve tüm dostlar. Yeni gelişme olduğu zaman aktaracağım, olumlu ya da olumsuz.
-
Bugün de uyuyalım anasını satayım. Bugün de uyuyalım. Amaaan haaa açıklamayın sakın, işe falan gireriz Allah muhafaza.
-
@sad38guy Ben yayını seyretmedim dostum lakin duyduklarımla ve size aktardıklarımla örtüşüyor. Özellikle söylediğim, bazı kurumların birleşmesi, bağlı, ilgili ve ilişkili kurumların durum ve yapılarında değişiklik olması vs. durumları. Gerçekten köklü bir yapısal değişim işittiklerimden çıkardığım. Bakalım az kaldı Bakan beyin söylemine göre. Duymuş olduğum şekilde seçim sonrasına kaldığı da netleşmiş oldu yapılanma konusunun. İnşallah sizlere dair işittiklerim de aynı şekilde sirayet eder.
-
@paretowilfredo hocam bende elimden geldigi kadar dinlemeye calistim. Insallah anladıklarimda yanilmamisimdir. Yanlis yonlendirmek kesinlikle istemem. Insallah en kisa zamanda yapilanmayla beraber mülakatlarda baslar..