2018 GUY Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı Mülakatları
-
@paretowilfredo hocam siz 2 gunden bahsetmistiniz hangi gunlerdi onlar
-
@biriibfli Bu haftanın sonu ile ayın sonu dostum. Tabi nokta atış tarih vermem, veremem Bakanlık bu halde iken. O nedenle hala nokta atış olmayan söylemim geçerli. O duyuruyu GİB sayfasında görene dek o günün geldiğini kesin olarak söyleyemem. Bakalım soruşturmaya devam ediyorum dostum. Daha net bilgi gelirse gene hata payı ile tabi ki, aktaracağım. İnşallah bu kez ben de çok umutluyum çünkü dedim ya ilk açıklama yaptığımda da bugüne dek her haberi, her tarihi sordum, sordurdum. Hepsinde de aynı olumsuz yanıtları aldım. Bu kez bir ateş var, dumanı görünüyor. İnşallah yanıltmaz bizi.
-
@köyün-ağası biz çoktan ölmüşüz o zman hocam vah bize
-
@köyün-ağası iyi fikir hocam
-
@872 süreç işlesin nasipse oluruz diyelim artık
-
@paretowilfredo yapılanmada personele düşen pay nedir çalışanları neler bekliyor acaba bilginiz var mı kurum değişiyor çalışanlar ne yönde etkilenecek?
-
@vlkrt benim var
-
@seyhan Dostum işi uzatan da bu belirsizlik biraz da. VDK kendisi için bastırıyor, Hazine kökenliler de öyle. Herkes kendi unvan ve statüsünü korumak istiyor. O nedenle sürekli değişiyor bu konudaki haberler. Terazi dengesi değişiyor gördüğüm kadarıyla sürekli olarak. Sonunun ne olduğunu göreceğiz.
-
@paretowilfredo bize de allah yardım etsin hocam
-
Milletin koltuk makam sevdası yüzüne bizlere olanlar oluyor.. Makamın statüsünün bir gün ne olursa olsun son bulacağını unutuyor insan. Ölüm var ölüm. Ben hiçbirisine hakkımı helal etmiyorum. 30 yaşında insanım ve hayata neredeyse küsmüşüm. Mevlâna diyor ki en yararlı insan insanlara yararlı olandır. Bu yapılanma muhabbetine bakınca bunlarda ise en faydalı görevli makamını yükseltendir çıkıyor. Neyse sabah sabah olumsuz olmayım çok fazla.
-
Tecrubeli bir gelir uzmani vergi haftasi dolayisiyla Bekir Bayraktarla görüsecekmiş.Gelir uzman ve yardimcilari dernegi olarak.Sorunlari alta yazıp iletcegini belirtmis.Iibf mezunu bir arkadasta mulakatlari sorarmisiniz yazmiş.Cevabi inşallah paylasacak.
-
orta kısa vadeliye kaldık gibi...Nedense bu haftadan hiç umudum kalmadı
-
@kaldorhicks duyumlar boş çıkmasa bari ilk defa iyi duyumlar gelmişti bu hafta için
-
@köyün-ağası öyle hocam da hep olumsuzluklara alışınca nedense yine öyle olcak gibi geliyor ama bu hafta olmasada bu ay için gereçkten umutluyum
-
Ben dün gibi aradım çalışmaları sordum sınav kurulu mülakat tarihini belirlemek için çalışıyor dedi ordaki adam bnde heyecanlandığm için çok sorgulamadım sadece bundan 15 gün öncesine göre bir gelişme var mı dedim öyle bi kıyaslama yapmam doğru olmaz dedi
-
@mehmetahakca ilk defa bilgi vermişler hangi numaradan aradız bende arayayım
-
@köyün-ağası bugün bende aradım yine bana klasik cevap olarak, az kısa bir surede daha bekleyin dediler
-
Kdv iadesi bile geldi bir sen gelmedin ;(
-
aha açıklandı!!!
-
@beveridge-eğrisi açıklandı mı ben mi yanlış gördüm ya