2018 GUY Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı Mülakatları
-
Sürecin tamamlanması ve atama işlemleri tahmini ne zaman olur arkadaşlar?
-
Allahımmm açıklanmış hala inanamıyorum
-
Artık yeni Bi sayfa mı açsak arkadaşlar. hem hayatımıza hem foruma
-
@aslan-reyiz, içinde söyledi: 2018 GUY Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı Mülakatları
TY İstihbarat daire başkanı PARETO yine yanılmadı
Heheh valla çok sevindim dostum. Bir hayal kırıklığına yol açsam gerçekten çok üzülürdüm. Şahane oldu gerçekten. İnşallah herkesin kazandığı haberini de alırız burada, ona da seviniriz hep birlikte
-
herşey güzel şimdi akıllarda tek soru Bir sonraki ilan ne zamana gelir ? malum bu açıklamayı çok ama çok bekledik. Fazlasıyla gecikti. Ben önceki tecrübelerime göre konuşayım. Nisan sonu mülakatlar bitiyor. En geç haziranda açıklanır kazananlar. Öyle sanıyorum ki 2019 kpss den önce gelmesi çok zor. Fakat 2019 kpss sınavı sonuçları açıklanmadan gelir diye düşünüyorum. Sizler ne düşünüyosunuz ?
-
@paretowilfredo şimdi laf edenler utansın
-
Çok şükür açıklanmış :))))
-
Subhanallah ilk defa görenler begensin.
-
@paretowilfredo bu listeden benim gözlemlediğim dguy tamamlanıp kazananlar açıklandıktan sonra guy başlayacak ve böylece mükerrer kazanımın ömüne geçilecek. Sen ne düşünüyorsun hocam?
-
Hazır mülakat varken lazım olur dostlar
-
@quesnay sanırım gelmez yaa.. 2019 puanı ile girenlerle birleşiriz büyük ihtimal ile
-
tarihler çok iyi dguy ve guy arasında 10 gün var o 10 günde dguy açıklanır hem dguy hem guy listesinde olanlar dguy olur sadece guy listesinde olan kişiler için çok iyi olur.
-
@quesnay Mart sonu ilan bekliyoruz , naptın
-
@beveridge-eğrisi Aynı şeyi düşündüm dostum. Çünkü taşra kazanan sonra merkez kazanırsa feragat edecektir ve boşa atama olacaktır. Bunu gözetmişler sanıyorum.
-
@paretowilfredo üstad Allah muradını versin demiş miydim daha önce
-
@strtmn temennim inan o yönde kardeşim ama kazananlar eğitime başlamadan nasıl yeni ilan verecekler ?
-
Arkadaşlar,gözünüz aydın, İnsallah hak edenlerin kazandığı süreç olur. Allah yardımcınız olsun.
Sizden ricam mulakatı geçince bile arkada ilan bekleyenlerin mücadelesine desteği unutmayın.
İİBF hep birlik olsun.
@paretowilfredo ya özellikle teşekkür ederim.
@köyün-ağası hocam senin mucadelenı geçmişten biliyorum. İnşallah hayırlısıyla nasip olur bu sefer size, çok emek verdin sen de -
@ücüncütekil bu söylediğin korkutucu sonuç geçmiş yıllarda da çok tartışıldı adayları korkuttu ama hiç olmadı hatırladığım kadarıyla dostum.
-
@quesnay inşallah olmaz temennimiz bu yönde ama bu gecikme malesef düşündürdü:(
-
@olursaolur Sanırım bi kere daha olmuştu bu ya eyvallah dostum hepinizin öyle. Tez zamanda sizleri işlerinizin başında göreceğiz inşallah.