2018 GUY Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı Mülakatları
-
2019 guy ilanı başlığı
-
Dostlar yeni başlığa şu açıdan sıcak değilim, iki başlık olması foruma yeni gelen dostlar açısından karmaşa yaratacaktır. Aynı isimle açacağız çünkü konumuz değişmediği için. Bu yönden düşünerek böyle kalsın istiyorum.
-
@köyün-ağası Biliyorum kardeşim hem ders olarak, hem süreç olarak çok emek verdin.
Ben de 4mulakattan elendım. Bu sefer yanlış il tercıhınden olmadı benim. Senin kazanmanı canı gönülden ıstıyorum. İnşallah olcak bu sefer. Derse odaklan artık. -
Başlık önerisi sunuyorum : 2017 puanı ile 2018 de sınavı yapılan 2019 guy alımı mülakat süreci
-
@ezo bende ikisinde ilk gün giricem. En güzeli hocam. Girdikten sonra kafa rahat olur
-
@paretowilfredo Hocam, haziranda, temmuzda yapılabilecek yazılı sınav için Martta yeni ilana çıkabilirler mi? ( Sadece seçim olduğu için, ve etkinlik yaptığımız için soruyorum ve ihtimal olarak soruyorum. )
Umut fakirin ekmeği nede olsa. -
@paretowilfredo @paretowilfredo @paretowilfredo yine yeni yeniden @paretowilfredo :)) hakkınızı helal edin bizden çok didindinz Allah yardımcınız olsun
-
@paretowilfredo il göç uzman yardımcılığı mülakatınin bitmesi beklenmiş sanırım dün mülakatlar bitti bugün hemen açıklanmış eğer öyleyse o da ayrı bir güzellik olmuş:)
-
@paretowilfredo hocam en başından beri hep size güvendim bizi hiç bir zaman boşa umutlandırmadan, olumlu olumsuz her şeyi aktardınız allah razı olsun sizden haftaya kalmadan bekleyiş son bulduu
-
açıklanmış hayırlı olsun hepinize
-
@mhd o yeni bir süreç dostum. Sorup bilgi almadan konuşmayayım ama o kadar erken olmasa da KPSS evveli mümkün elbet. Bakalım o vakit bi bakarız duruma yine
-
@mehmetahakca Ne demek dostum helali hoş olsun. İnşallah daha guzel günlere ilk adımdır bu
-
@kapesese Valla düşündüler mi emin değilim dostum ama güzel oldu. Diğer yandan zaten dguyun önce yapılması eğer vakitli açıklanırsa sonuçlar çok müspet bir hareket. Bakalım en hakkaniyetli sonuçlar olur umarım
-
@paretowilfredο üstad yine yanılmadın yanıltmadın çok teşekkürler nihayet vuslat göründü
-
@kaldorhicks Eyvallah dostum. Gerçekten çok mutluyum sizleri yanıltmadığımız için. Darısı mülakat sonuçlarına
-
@eliff umarım düğününüz engel değildir :)) allah gönlünüze göre versin. sizden de dualarınızı bekliyorum bu arada :)))
-
@nonbisinidem Adına en çok sevindiklerimden birisiniz dostum inşallah bu mülalat sonunda o haberi alacağız sizden bu kez
-
üstad sana güvenimiz tam inşallah süreç hızlıbir biçimde ilerler ve SGK için önümüz açılır
-
@paretowilfredo Hocam Allah ne muradınız varsa versin. Bu ara size çok soru yönetiyorum hakkınızı helal edin. Çok yoruldum umutlarla dersleri götürmeye çalıyorum.
-
Niye bekledik bu kadar ne vardi su mülakati hemen yapsaydiniz bizde kafayi siyirmasaydik.Kpss 2019 gelmis catmis yine sıkısık bir sureç