2018 GUY Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı Mülakatları
-
@zenginmemur ins atanırsın forum da dünyada kurtulur senden
-
@paretowilfredo en yakın zamanda, yeni guy ilanı müjdesi vermen dileği, gönlümü kavuruyor.
-
@zenginmemur hocam dur enerjini tüketme daha mülakat sonucu bekleyeceğiz o zaman dersin bunları
-
@eren-ateş yok hocam 17 Nisan mülakat tarihim düğünüm 6 Nisan çok şükür güzel denk geldi.Allah hayırlısıyla nasip etsin inş emekleinizin karşılığını alın herkes alsın:)
-
@ezo insallah sonuclari bu kadar beklemeyiz
-
@köyün-ağası bnden kurtulmayi istemen olmadi ama inşallah atanirim
-
@eliff gelinlikle mülakata gir akşam 6 da düğünüm var dersin düğün hediyesi olarak seni mülakattan geçirebilirler:)
-
@paretowilfredo siz birtanesiniz Allah sizden razı olsun
-
@eliff cok sevindim insallah cifte mutluluk olur
-
@köyün-ağası hahaha olabilir
-
@serpilyayin aminnn çok teşekkür ederim
-
Allah'a şükürler olsun,sonunda...
@paretowilffredo hocam Allah razı olsun,emekleriniz icin... -
Çocuklar gibi şendik bugün...
-
@paretowilfredo üstad GUY mülakat tarihinin DGUY dan 8 gün sonra olması sizce o arada DGUY ların atama sonuçlarının da açıklanacağına işaret midir ?
malum mükererrlik olmasın hesabı -
Hayırlı olsun arkadaşlar, çok bekledik içimiz burukta olsa sevinçliyiz. @paretowilfredo dostum yine yanıltmadın bizi çabaların için teşekkürler. Bu iki ayı iyi değerlendirin arkadaşlar bol bol moral depolayın. Zira mülakat sonuçlarının ne zaman açıklanacağı hiç belli olmaz
-
Hayirli olsin bekleyen dostlara:) basarilar hepinize.
-
Hayırlı olsun herkese bugun içimde bir his vardı şükürler olsun açıklandı @pareto_wilfredo herşey için teşekkür ederim
-
Çok şükür allah kazanmayı da nasip eder inşallah bize
-
Bedelli askerliğe mülakatı denk gelen varmı ?
-
Çok şükür sizin adınıza sevindim inşallah ilan da gelir biz de onun için sizinle bir çabaladık hadi gözünüz aydın darısı bize