2018 GUY Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı Mülakatları
-
@quesnay hocam bende, kpss acıklanmadan geleceğini dusunuyorum yeni ilanın. Ayrıca buradakı arkadaslar adına cok sevindim, gercekten beklemek cok zor. Allah yardımcıları olsun hepsinin
-
@quesnay yeni ilanın sonuçları gecikmeli olur zaten yine, o bakımdan mümkün olabilir. Keza yeter ki istesin.
-
@paretowilfredo hakkınız ödenmez allah razı olsun çabalarınız için.
-
@tükendikagrubu amin Allah hepsinin yardımcısı olsun. O mülakat binasında koyun gibi dizilmek falan oradaki insanlarla aynı payda içinde olmak güzel heyecan verici duygular. Yeni ilanı bekliyorum bende bu sene 0.40 la kaçırdım bu haber mülakata kalmamama rağmen çok heyecanlandırdı beni. Birde yarınki basın açıklaması çok önemli desteklerinizi esirgemeyin bende sosyal medyadan canlı yayınla destek olcam inş
-
@quesnay benımde aldıgım puana 10 il geliyordu dostum, İstanbul yazdım. En yuksek orası kapattı :)) bende mulakat beklemiyorum ama cok sevindim. Surec insallah kısa zamanda tamamlanır. Darısı bizim basımıza dıyelım
-
Hepinizin gözü aydın arkadaşlar mülakata kalamamışta olsam çok sevindim adınıza ️
-
Bu hafta açıklanacağını söylemiştim. Herkes için hayırlısı olsun
-
çok şükür bu günleride gördük sonunda. yalnız dguy un guy mülakatından önce yapılması ve aralarında 1 hafta gibi boş bir zamanın olması o tarihte mülakat sonuçlarının açıklanabileceği anlamına geliyor olabilir o sebeple mülakat sonuçlarını çok beklemiyecez gibi büyük ihtimal dguy sonuçları o 1 hafta içinde açıklanır böylelikle aynı kişiler guy mülakatını kazanmamış olur
-
arkadaşlar bence de önce dguy kazananlar açıklanacak sonra guy ' ya başlıyorlar. en azından her ilden bir kaç kişi gider. benim ilde 7 kişi var şimdiden onlar kazanır işallah : )))
-
Açıklandııı
-
Hayırlı olsun arkadaşlar, inşallah bu kadar beklemenizin neticesini alırsınız sizin kadar bizde bekliyorduk mülakat tarihlerini kurum olarak, emekli olan tayin olan derken personel ihtiyacı hasıl oluyor, velhasıl kelam Allah herbirinizin yardımcısı olsun mülakatta başarılar.
-
@mhd ins olur 4. Mülakatıma girecem hak eden herkes kazanır ins
-
Yeni başlık açın lütfen bu lanetli başlığı terkedelim
-
Utanmadan yazmışlar bi de 18 ağustosta yazılı bölümü yapılan diye tuh
-
2018 kpssli olarak çok sevindim sizin adınıza.İnşallah kısa süre içinde sizin süreç tamamlanır da yeni ilan gelir.
-
Hadi millet yeni başlık açında Bi resetliyelim kendimizi bu başlık kötü hatıralarla dolu
-
Ohhh beeee!!! diyenler fav. Şaka maka ikisinde de ilk gün gircem kendimi kurbanlık koyun gibi hissediyorum. Hayırlı olsun
-
@paretowilfredo Hicbir zaman bosa duyum paylasmadiniz emeginiz cok tesekkur ediyorum kendi adima gonlunuzce olsun hersey
-
aynen yeni başlık şart bunda çok kalp kırıldı gerçi ben hiç bir tartışmaya girmedim ama : )))
-
@adige-pşaşe Eyvallah dostum. Ne mutlu bize bir tek insanın mutluluğuna dahi sebep olabilmişsek. Bilmukabele, bahtınız açık olsun