2018 GUY Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı Mülakatları
-
2018 puanlariyla dguy ve guy ilanları gelme durumunu artık konuşabiliriz sanki bizlere destek sağlarsınız inşallah
-
arkadaşlar hayırlı olsun. inşallah süratle biter bu süreç.
-
Arkadaşlar hepimizin gözü aydın.Önerebilceğiniz güncel mülakat kitapları var mı acaba?
-
@erengrgl 4t nin Liyakat kitabi var hocam tavsiye ederim
-
Arkadaşlar sınava herkes Ankara damı girecek?
-
@olursaolur bende geçen hafta aldım onu çok incelemedim ama güya değişiklikleri kasıyo diyor baktım KHK bakanlar kurulu tüzük ne ararsan var.
-
Herkesin gözü aydın hepimizin hakkında hayırlısı olsun.Bu yıl hem Dguy alımı olması hem diğer kamu kurumlarının alımları olması bizim için büyük avantaj diye düşünüyorum 2000 kişilik mülakata girecek adaylar arasında yüksek miktarda başka kurumlardan sonuç bekleyen arkadaşlarımız bulunmakta veya işe girmiş başlamış olanlar bulunmakta bu da sadece guy bekleyen kişiler için oldukça büyük bir avantaj diye düşünüyorum bu kadar beklemenin umarım karşılığını hepimiz buluruz.
Mülakata hazırlanacak arkadaşlar için burada tecrübeli çok arkadaşın olduğunu gördüm eğer bize nasıl bir hazırlanma süreci izlemeliyiz,mülakat öncesi nasıl bir tempoyla hazırlanmalıyız,mülakatta sorular neye göre ve nasıl geliyor paylaşırlarsa çok seviniriz aynı zamanda forumun bilgi paylaşma ve bulma amacını da yerine getirmiş oluruz hem de bizden sonra mülakata girecek arkadaşlara bir rehber niteliğinde olur. Şimdiden teşekkürler yardımcı olacak arkadaşlara.
-
Çok şükür açıklanmış , gözünüz aydın arkadaşlar
-
@shanks evet OECD diye belirtmişler hocam Yenimahalle Ankara
-
@alen hocam ben de tüyo olan hali var yani eski baski bu degisiklikleri revize ederek calismayi dusunuyorum siz de oyle yapin daha guncel kitap var mi bilmiyorum piyasada
-
@a-okun Eskiden çalışacağın ilde değilmiydi ben mi yanlış hatırlıyorum?
-
@redcrossbjk hocaaam siz nerdesinizz
-
Mülakat ister misin çocuk adam hı hı
-
@olursaolur hocam bende de tüyo ve ömer dönmez var ama dediğiniz gibi liyakatı almayı düşünüyordum ama arkadaşın dediği gibi güncel konuları işleyip işlemediğinden dolayı kararsız kaldım
-
@kaldorhicks Burdayım hocam buradayım :)) Buralara bahar gelmiş, çiçekler açmış.. Çok mutlu oldum. Allah izin verirse bu sevinci mülakat sonucu açıklandığı zamanda yaşarız
-
@shanks yanlış hatırlıyorsunuz hocam hep ankara.
-
@erengrgl Ömer Dönmez hocanın anayasa kısmı güncel fakat maliye vs güncel değil. Tüyo ve liyakat aynı. her şeyi birbirine benzer. Güncel falan da değil. Bence bulaşmayın
-
@muhalba aynen inşallah bizi unutmazlar etkinlikler devam eder
-
@enki gelmiyor benim de Sorunuz mülakata gitmemize izin veriyorlar mı ise veriyorlar merak etmeyin. Bedelli yaptım ben de koğuştaki arkadaşın birine mülakat için izin vermişlerdi Ankara’ya gidip gelmişti çocuk.
-
@berdinyen Bir yazı paylaşılmıştı da sınav giriş belgesi falan gerekiyordu.Bunda da oyle bi belge yok diye biraz içime şüphe düştü.